Majeed Raouf

Functie

Personal Trainer

 

Sport Specialisatie

Majeed geeft de volgende groepslessen

  • Majeed geeft momenteel geen groepslessen

Over Majeed

Wat maakt mij uniek?

Ik zet alles in het werk voor een duurzame resultaat voor de klant. Ik ben een mensgericht en een betrouwbare trainingspartner, creatief en heb jarenlange ervaring om de juiste training voor je uit te werken. Dit houdt in dat ik er alles aan doe om je naar jouw doelstelling toe te begeleiden. Ik geef trainingen aan mijn leden, met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid maar wel op een respectvolle manier.

 

Mijn grootste succes!

Berichtje voor Victor en Mij van een Lid

Afgelopen 6 maanden hebben wij erg lekker getraind; altijd wel verassend, afwisselend, zeker uitdagend en gemotiveerd. Je gaf mij de geestdrift/vertrouwen om elke keer door te gaan, ook wanneer ik er doorheen zat en dacht niet meer de kracht had om door te gaan en om oefeningen te bedenken waarvan ik regelmatig dacht: “trainers, waar halen jullie dat vandaan en kan ik dat wel? Zonder enige twijfel tegenspraak deed ik het en ik kon het. Of het nou bankdrukken was, Neckpress, Arnold press, Lunges, kettlebell swings of de squats. ik kon het dankzij jullie vertrouwen en onvoorwaardelijk geloof in mij. Ik leerde mijn lijf kennen en hoe ik het maximale eruit kon halen zonder blessures op te lopen: Ook de voedingsadviezen van Victor hebben mij dagelijks op de been gehouden. Mijn dank is enorm groot en dank voor jullie buitengewone bijdrage, adviezen, geduld en enthousiasme.

Majeed en Victor jullie zijn echte kanjers met veel ervaring en know how. Nogmaals dank. 47 kilo’s kwijt en hoop ze nooit meer terug te vinden.

 

Wat is jouw motto?

Tired of starting over? Stop giving up.