Functie

Allround trainer

Specialisatie

  • Zwangerschapsgym

Over Marisa

Wat maakt mij uniek?

Ik pas mijn lessen aan, aan de groep die ik heb en kom zo tegemoet aan de verschillen tussen mijn deelnemers. Ik ben een mensgericht persoon en probeer tijdens mijn lessen MAMAfit zo veel mogelijk de deelnemers op een realistische en luchtige manier voor te bereiden op het moederschap. Tevens is het mijn streven om van de deelnemers in 8 weken een echte groep te maken. Naast het bewegen vind ik het heel erg leuk de aanstaande moeders iets mee te geven waar ze ook echt wat aan hebben en hoop ik iedere keer dat de groep elkaar kan ondersteunen tijdens de cursus, maar ook vooral daarna. Als dat gelukt is ben ik tevreden!

Mijn grootste succes!

Dat cursisten na de eerste zwangerschap terugkomen voor een tweede keer. Ik hoor ook regelmatig dat cursisten de cursus aan kennissen en vrienden adviseren. Daar ben ik erg trots op!

"Leuke cursus om te volgen! Ik zal het zeker ook aan anderen aanraden" aldus Marlies.

"MAMAfit, fit... en dit is ook precies wat ik ervan verwacht had. Bezig met je lichaam en toch ook praktische tips. Ik heb het als fijn ervaren" zegt Sanne.

"Ik wist eerst niet zo goed wat ik er precies van moest verwachten, omdat ik zelf al aan het sporten was en hoe intensief het zou zijn. Maar ik zou het alle zwangere vrouwen aanraden om mee te doen aan deze cursus" aldus Laura.

Wat is jouw motto?

Als het niet zo gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat!