Sasha Onderwater

Functie

Schoonheidsspecialiste

Specialisatie

  • Allround Schoonheidsspecialiste

Sasha geeft de volgende trainingen / lessen

  • Geen

Over Sasha

Mijn naam is Sasha Onderwater en ik ben allround schoonheidsspecialiste.
Mijn opleiding heb ik gedaan op het Albeda Collega in Rotterdam en heb ik het erg naar mijn zin gehad. Tegelijkertijd met het starten van mijn opleiding ben ik begonnen met stage lopen bij Personal Beauty. Bij Personal Beauty heb ik erg veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Ik vind het super leuk om met mensen bezig te zijn, ze blij te maken en zich lekker te laten voelen door een ontspannende behandeling.
Door mijn enthousiasme voor uiterlijke verzorging ben ik tijdens mijn opleiding ook nog een cursus gaan volgen in de beauty branche en er staan er nog meer op de planning. Ik heb bij die cursus dan ook een diploma gehaald en ik ben er dagelijks mee bezig.
Zelf ben ik er sowieso dagelijks mee bezig door elke ochtend en avond mijn gezicht te reinigen en elke dag er voor te zorgen dat ik lekker in mijn vel zit, want persoonlijk vind ik dat niks lekkerder is dan een fris verzorgd gezicht. Vroeger was ik hier niet zoveel mee bezig, maar mijn enthousiasme voor de schoonheidsbranche is sinds de beroepskeuze test volledig aangewakkerd.