Personal Sports Club beschikt over zeer uitgebreide en complete fitnessfaciliteiten. Fitness is een vorm van krachttraining, waarbij de spieren een grotere weerstand dan normaal moeten trotseren. De weerstand wordt geleverd door apparaten, gewichten of het lichaamsgewicht zelf. Door te fitnessen worden uw spieren sterker en gaan uw gewrichten soepeler bewegen. Bovendien versterkt krachttraining de aerobe training waardoor gewichtsafname sneller kan worden bereikt.

Het regelmatig doen van fitnessoefeningen biedt veel voordelen. De oefeningen zorgen er niet alleen voor dat uw lichaam mooi gevormd wordt, maar ook uw innerlijke mens wordt er beter van. Dit resulteert in stressreductie, lenigheid, een betere nachtrust, een verbeterd zelfbeeld, verbeterde hartfuncties en minder kwaaltjes.

 

Onze ervaren instructeurs houden met een volledige fitnesstest uw conditie en vooruitgang nauwlettend in de gaten. Bovendien bieden wij voor de 55 plussers senioren-fitness aan. Dit is een training op individuele basis t.b.v. spierversterking, figuurverbetering en revalidatie van spier- en gewrichtsfuncties. Alle spiergroepen worden in de juiste verhoudingen belast zodat het lichaam evenwichtig wordt getraind.
Krachttraining is geschikt voor iedereen, zowel voor jong als oud, als zowel mannen en vrouwen. Onze sportschool biedt zoveel faciliteiten dat er voor iedereen een uitstekende training kan worden samengesteld. Door ons Personal Wellness systeem wordt u altijd perfect individueel begeleidt en traint u altijd doelgericht.

 

Balk-website-proefles-v1

 

 .