Sport via uw werkgever

Onder bedrijfsfitness verstaan wij bij Personal Sports Club de conditie- of krachttraining van werknemers die georganiseerd of geinitieerd wordt door de werkgever en die plaatsvindt onder deskundig toezicht, waarbij fitness en wellness centraal staan.

Een mogelijkheid om te sporten via uw werkgever is via het Nationaal Gezondheidsplan of Bedrijfsfitness Nederland

Lees hier meer over de werkkostenregeling i.c.m. bedrijfsfitness.

Een onderzoek van TNO en NOC*NSF toont aan dat dankzij bedrijfsfitness het uitvalgemiddelde teruggebracht wordt van 9% naar 2%. Bovendien neemt de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toe. Bedrijfsfitness reduceert stress en spanningen en helpt RSI, lage rugklachten en burn out verschijnselen voorkomen, dit zijn stuk voor stuk oorzaken van kostbaar langdurig verzuim.

De voordelen stapelen zich op. Sporten in groepsverband is motiverend en het draagt bij aan teambuilding. Fitte mensen voelen zich aangenamer, werken prettiger en presteren beter. Of uw werknemers in groepsverband of individueel aan de slag gaan, er zullen een hoop blessures voor komen worden en de WAO-instroom wordt op deze manier teruggedrongen.

De voordelen op een rijtje:

 1. Teambuilding
 2. Minder ziekteverzuim
 3. Bedrijfsfitness werkt prestatieverhogend
 4. Positieve invloed op de gezondheid
 5. Verbetering betrokkenheid van werknemers
 6. Het externe imago wordt beter d.m.v. oog voor welzijn van medewerker
 7. Reductie van ziekteverzuim heeft fiscale voordelen

Het is daarom niet voor niets dat zorgverzekeraars hun leden motiveren om te gaan sporten. Het is een leuke en gezonde manier om het ziekteverzuim terug te dwingen. Nadat wij afspraken gemaakt hebben met uw bedrijf kunnen uw werknemers contact met ons opnemen voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak wordt er een conditietest afgenomen en een persoonlijk fitnessprogramma inclusief doelstellingen samengesteld.

Vanaf 10 deelnemers heeft uw bedrijf al financieel voordeel. Voor werkgevers is er een dubbel voordeel, omdat bedrijfsfitness fiscaal aftrekbaar is. Als medewerkers zelf betalen (en gelijk de korting ontvangen) heeft uw bedrijf hier geen administratief werk aan, dat maakt het wel zo gemakkelijk. Werknemers die al bij ons sporten kunnen uiteraard ook meedoen met deze regeling. Personal Sports Club is een exclusief fitnesscentrum met veel aandacht voor personal training en wellness.

Speciale tarieven voor bedrijven vanaf 10 personen:

Gold Corporate Card 12 maanden:
 • Onbeperkt fitness
 • Onbepertk groepslessen
 • Indoor Cycling/Virtual Cycling
 • Meting en Conditietest
 • Voedingsadvies en tips
 • Weerbaarheidstraining
 • 1 x p.m. Personal Training           Vanaf € 39,- per maand per persoon
Platinum Corporate Card 12 maanden:
 • Onbeperkt fitness
 • Onbepertk groepslessen
 • Indoor Cycling/Virtual Cycling
 • Meting en Conditietest
 • Voedingsadvies en tips
 • Weerbaarheidstraining
 • 1x p.m. Gezichtsbehandeling of massage
 • 1x p.m. Personal Training       Vanaf € 49,- per maand per persoon!!!

Let op! Dit geldt alleen voor bedrijven (5>) en de factuur dient 1x per kwartaal vooraf betaald te zijn. Beschikbaarheid is onder voorbehoud i.v.m. beperkt aantal lidmaatschappen.

Bedrijfssportdag: laagdrempelige stap richting fitter en gezonder personeel!

Om uw bedrijf kennis te laten maken met sport introduceert Personal Sports Club de ‘Bedrijfssportdag’. Deze dag biedt de mogelijkheid om op een verantwoorde en veilige manier gebruik te maken van onze faciliteiten. Een bedrijfssportdag bestaat uit verschillende  onderdelen met er tussen een lunchpauze. Deze dag is ook uitermate geschikt om ingezet te worden als ludieke teambuildingsdag. Voor meer informatie kunt mailen naar info@personalsportsclub.nl of bellen met 079-8890799.

Wij geven op aanvraag gratis een gezondheidscheck bij u op het bedrijf. Hierbij wordt uw o.a. fysieke leeftijd bepaald, bloeddruk gecheckt en advies gegeven m.b.t. uw gezondheid.

Klik hier voor de video van Personal Sports Club voor een impressie van onze club.

Een mogelijkheid om te sporten via uw werkgever is via het Nationaal Gezondheidsplan of Bedrijfsfitness Nederland