Cardiotraining

Het woord "cardiotraining" is ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent; hart- en bloedvaten, dat is dan ook precies wat met deze training versterkt wordt. Cardio is een essentiele training om het lichaam gezond te houden of in betere conditie te brengen. Cardiotraining is een programma dat zowel individueel als in groepsverband gedaan kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde trainingsapparatuur. Met behulp van apparaten zoals fietsen, steppers, roeimachines, crosstrainers en loopbanden traint men de conditie van hart en longen. Tevens is het een goede manier om vet te verbranden en de stofwisseling te verbeteren.

 

De voordelen van Cardiotraining:

1. Verbeteren van het uithoudingsvermogen
2. Verbeteren van het uithoudingsvermogen van uw spieren
3. Verbeteren van de lichaamssamenstelling
4. Vermindering van het vetpercentage
5. Gunstig effect op de bloeddruk
6. Verhoging van de algemene weerstand
7. Vermindering van het lichaamsgewicht
8. Verbetering van de hartfuncties

Voor wie is Cardiotraining?

Cardiotraining is een effectieve en motiverende groeps- en/of individuele training, geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor ervaren sporters en beginners. Kortom: voor iedereen die effectief zijn of haar conditie wil verbeteren of wil afvallen.

Cardio-apparatuur

Onze cardio-apparatuur van Technogym is de beste en meest luxueuze apparatuur van dit moment. Alle apparatuur is voorzien van geïntegreerde LCD-tv’s waarop u altijd naar de zender van uw keuze kunt kijken tijdens uw work out. Onze trainer stelt de apparatuur graag af op uw wensen met betrekking tot tijdsduur en hartslagwaarde. Ook hebben wij een gloednieuwe cardio sensatie, de Wave. Dit toestel maakt een driedimensionale beweging, een kruising tussen schaatsen en steppen. Heel erg leuk om te doen en het is bovendien waanzinnig effectief!

 

Terug naar vorige pagina