Personal Body Club

Personal Body Club is ons lifestyle en voedingsadviescentrum dat gespecialiseerd is in coaching. Door middel van gesprekken proberen wij u van uw dagelijkse problemen, zoals werkdruk en stress, af te laten komen. Afvallen kan op verschillende manieren, maar mooi afvallen waarbij u nog strak in uw vel zit, is gecompliceerder. Personal Body Club heeft een no nonsense aanpak. Dat wil zeggen dat wij verwachten dat vastgestelde doelen worden gerealiseerd. Hoe zwaar het behalen van deze doelen ook zullen zijn. De drie basis pijlers van Personal Body Club zijn Dieet, Fitness & Lifestyle.

Dieet

Er zijn vele vormen van diëten. Wij proberen een natuurlijke balans te vinden tussen eten en bewegen, zodat u een optimaal verbrandingsproces krijgt en tóch normaal kunt blijven eten. Door middel van een eiwitrijk voedselpatroon zal u uw hongergevoel kunnen drukken. Uw dieet wordt gecombineerd met voldoende vitamines, zodat u zich tijdens het proces altijd fit voelt!
Tijdens de intake zullen wij uw gesteldheid, aan de hand van een meting en een vragenlijst, in kaart brengen. Van daaruit beslissen wij welk dieet het beste bij u past, zodat u zeer effectief afvalt. Wij proberen u vooral mentaal te stimuleren, zodat gezond en matig eten een normaal patroon wordt in uw levensstijl.

Fitness

Voordat wij een effectief trainingsprogramma samenstellen, gaan wij een intakegesprek met u aan. Hierin worden enkele medische vraagstukken beantwoord en gaan wij u meten en de conditie opmeten om zo een goed beeld te kunnen krijgen over uw gezondheid. Vervolgens stellen wij een specifiek beweegprogramma op naar uw wens(en) en doelstelling(en).

Lifestyle

Wij zijn van mening dat Lifestyle een heel belangrijk onderdeel vormt om u goed te voelen en dit zeker helpt bij het afvallen. Hiervoor bieden wij een mental coach aan die u helpt de stressfactoren te reduceren, zodat u het mooiste uit het leven kan halen en optimaal kunt genieten.

Personal Training

Personal Body Club werkt zeer nauw samen met de ervaren personal trainers van Personal Sports Club en zorgen ervoor dat u effectief, maar vooral mooi afvalt, zodat u zeker goed voor de dag komt. Onze werkwijze varieert van een intensieve training gecombineerd met een makkelijk dieet of een makkelijke training gecombineerd met een streng dieet. Het is wel van belang dat u bereid bent om u over te geven aan onze methoden en werkwijzen. Wij ga­randeren u dan een goed resultaat. Uiteraard speelt een sterke wil om af te vallen een grote rol. Met name het vasthouden van een dieet vergt moeite en daarom is onze mental coaching van essentieel belang.

 

Naast ons dieetprogramma proberen wij u te stimuleren een natuurlijke balans in uw leefpatroon te verkrijgen. Overigens zijn fitness en lifestyle geen verplichte onderdelen, maar wij adviseren deze wel. Enkele programma’s die wij aanbieden zijn terug te vinden onder het kopje tarieven.

 

Plan uw afspraak in via 079 8890799 of stuur een email.

 

Terug naar vorige pagina