Hersteltraining

Met hersteltraining denkt u al snel aan een blessure opgelopen bij het hardlopen of beoefende sport. Ook in deze gevallen kunt u zeer zeker aan de slag bij de zeer ervaren personal trainers van Personal Sports Club. Maar een hersteltraining kan ook inhouden voor diegenen die een langere periode geveld zijn geweest door een ziekte of beperking.

Het starten met zelfstandig sporten na een medische ingreep, proces bij de fysiotherapeut of ernstige ziekte brengt enorm veel twijfel en onzekerheid met zich mee. Wij garanderen een professionele en rustige sfeer, waarin u intensief begeleid zal worden in uw herstelproces. Sporten is goed voor u, mits u weet waar u mee bezig bent. Bij Personal Sports Club zal u niet in het donker tasten en zal er altijd iemand klaar voor u staan om u antwoord te geven op al uw vragen. Een weldoordacht sportplan op maat met uw resultaten in kaart, zal uw onzekerheden wegnemen en u de weg bieden naar een gezonde, vitale en blessurevrije toekomst.

Intake

U zal bij uw eerste keer samen met uw personal trainer starten met het invullen van een anamneseformulier. Hierin wordt uw medische achtergrond, doelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een sportplan op maat samengesteld volledig op uw wensen in combinatie met ons advies. De intensiteit in begeleiding per maand is geheel afhankelijk van uw wens, en ook hierin kunt u advies opvragen bij uw personal trainer.

Momenteel behandelen wij mensen die in het herstel zijn van o.a. sportblessures, kanker, hartpatiënten en vele andere aandoeningen en/of beperkingen.

Gaat u een operatie tegemoet? Onderzoek geeft aan dat patiënten die sporten sneller herstellen en sneller re-integreren in het arbeidsproces. Hiernaast wordt de fysieke en mentale weerbaarheid vergroot en kan de kwaliteit van leven in de zware periode positief worden beïnvloed.

Heeft u interesse of zou u liever eerst wat meer informatie willen m.b.t. onze werkwijzen en overige mogelijkheden, bel dan even naar 079 8890799 voor een afspraak. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te bellen, kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.