Aanbod groepslessen

Maak een keuze uit het aanbod van zeer diverse groepslesvormen die Personal Sports Club te bieden heeft. Voor ieder wat wils door ons grote aanbod aangepast op diverse intensiteiten. Van ontspanning tot high-intensity, van uithoudingsvermogen tot spierkracht. Ook kunt u een kijkje nemen op ons groepslesrooster voor de tijden waarop u beschikbaar bent, waarna u op de naam in het rooster kunt klikken voor meer informatie. Tevens is er voor alle groepslesvormen de mogelijkheid een gratis proefles te volgen. Of maak gebruik van onderstaand gratis 14 dagen-pas.

Wat de groepslessen zo uiterst effectief maken zijn de intensiteit waar in het wordt gegeven. U bent bij een reguliere groepsles gemakkelijk al 50 minuten intensief bezig met uw volledige lichaam. Tijdens de groepslessen wordt u gestimuleerd door een van onze enthousiaste instructeurs/instructrices, welke een flinke rugzak aan ervaring bij zich dragen.

Tijdens de meeste groepslessen verbrandt u vaak al ruim 3x meer dan een individuele training op de apparaten. Dit omdat u niet ontkomt aan de opzwepende muziek waar u en uw mededeelnemers worden meegenomen! Door de variatie in de workout zult u de tijd vergeten en is een uur sporten voorbij voordat u het doorhebt.

 

Gratis 14-dagen pas

Ook kunt u gebruik maken van ons unieke aanbod om de club geheel gratis gedurende 14 dagen uit te proberen. Hierbij kunt u gebruik maken van vrijwel alle faciliteiten die Personal Sports Club te bieden heeft. Denk hierbij aan o.a. onbeperkt sporten en gratis gebruik van alle groepslessen.

Na deze 14 dagen bent u niet verplicht te verlengen. Hiernaast willen wij u graag nogmaals benadrukken dat dit u geheel kosteloos wordt aangeboden.