Kinderfitness

Heeft u een kind dat moeizaam in beweging komt, gebrek heeft aan sportieve motivatie, kampt met overgewicht (obesitas) en niet of geen zelfvertrouwen heeft? Dan kunt u hier iets aan doen!

Onze personal trainers gaan graag de uitdaging aan om uw kind weer plezier in sport en spel terug te geven, zijn zelfvertrouwen hiermee op te bouwen en wat lichaamsvoorraad energie te gebruiken om de situatie totaal om te keren.

Meld u aan voor Kids Platinum Personal training.

Door middel van een anamnese formulier nemen wij de situatie op waar u en uw kind zich nu bevinden. Aan de hand van deze informatie gaan wij samen met u en uw kind een beweegprogramma en de eerste stappen van uw voedingsprogramma maken. Elke week krijgt uw zoon of dochter een opdracht mee naar huis, om zo hen te leren omgaan met bewegen en voeding.

U bent een van de belangrijkste factoren. Bent u bereid uw leefstijl aan te passen voor uw zoon of dochter? Om hiermee haar kansen in de toekomst te verbeteren? Doe mee!

U kunt kiezen hoeveel trainingen per week uw zoon/dochter met een personal trainer aan de gang gaat.

Het abonnement is per maand opzegbaar en al beschikbaar vanaf:

1 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 99,95

2 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 149,95

3 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 199,95

Inschrijfkosten kinderlessen: éénmalig € 20,-

Naast deze trainingen geven wij uw zoon of dochter de mogelijkheid alle kinderlessen te volgen, zo vaak als zij willen. Wat kan inhouden, 2 x de zelfde les of alles door elkaar. Het mag allemaal.

Even alle punten nogmaals in een rij:

 • Fitheidstest:
  In deze test wordt gekeken naar de motoriek, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans, kracht, lengte en lichaamsgewicht. Een duidelijk overzicht van de beginsituatie kan op langere termijn de vorderingen laten zien.
 • Beweegprogramma:
  Samen met u en uw dochter word een beweegprogramma samengesteld voor op de club en daarbuiten. ( Incl. thuis opdrachten en alle kidslessen ).
 • Personal trainingen:
  Gezellige, kindvriendelijke sportlessen waarin het kind centraal staat. Doelgerichte trainingen met een hoog pleziergehalte. Alle aspecten van de fitness komen aan bot, rennen, springen, kruipen, krachtoefeningen en vooral combinatie-oefeningen.
 • Voeding:
  Gewoon gezond eten is ons moto. Samen met u gaan we het voedingspatroon van u en uw zoon in kaart brengen en verbeteren waar nodig. U maakt immers de keuze in de supermarkt.
 • Ouders en verzorgers:
  Bereid uw Leefstijl te veranderen voor uw zoon of dochter. Zoals ik hierboven al aangeef heeft u een grote invloed op het behalen van het resultaat.
 • Evaluatie:
  Met regelmaat zullen de personal trainers de Fitheidstest herhalen en de resultaten in beeld brengen. Aan de hand hiervan worden weer nieuwe tips gegeven en nieuwe doelen opgesteld.

Het Kids Platinum abonnement haalt het beste uit uw kind en biedt zeer veel variatie. Maak gebruik van onze 14 dagen kidspas om de kinder lessen eens te proberen en maakt vrijblijvend een afspraak met één van onze personal trainers.