Heeft u een kind dat moeizaam in beweging komt? Gebrek aan sportieve motivatie heeft? Kampt met overgewicht(obesitas) en niet of geen zelfvertrouwen heeft hier verandering in te brengen? Of gewoon weg bang is om ervoor uit te komen.

Onze Personal trainer gaan graag de uitdaging aan uw kind weer plezier in sport en spel terug te geven, zijn zelfvertrouwen hiermee op te bouwen en wat lichaamsvoorraad energy te gebruiken om de situatie totaal om te keren.

 

Meld u dan aan voor Kids Platinum Personal training.

 

Door middel van een anamnese nemen wij de situatie op waar u en uw kind zich nu bevinden. Aan de hand van deze informatie gaan wij samen met u en uw kind een beweegprogramma en de eerste stappen van uw voedingsprogramma maken. Elke week krijgt uw zoon of dochter een opdracht mee naar huis, om zo hen te leren omgaan met bewegen en voeding.

U bent een van de belangrijkste factoren. Bent u bereid uw leefstijl aan te passen voor uw zoon of dochter? Om hiermee haar kansen in de toekomst te verbeteren? Doe mee!

 

U kunt kiezen hoeveel trainingen per week uw zoon met een Personal trainer gaat trainen. We hebben een aanbod van 1x per week PT, 2x per week PT en 3x per week PT. Naast deze trainingen geven wij uw zoon of dochter de mogelijkheid alle kinderlessen te volgen zo vaak als zij willen. Wat kan inhouden 2x de zelfde les of alles door elkaar het mag allemaal.

 

De Personal trainingen worden helemaal afgestemd op het niveau van het kind en de voorkeuren. Elke training proberen we Fun en uitdaging voorop te stellen.

 

Bewuste keuzes maken in voeding en meer bewegen, zullen er voor zorgen dat de kinderen zich fitter gaan voelen, verbeterde concentratie, een groter doorzettingsvermogen ontwikkelen en dat het zelfvertrouwen sterker wordt! Kinderen die veel bewegen en bewust eten zijn beter toegerust om gezond en evenwichtig op te groeien. Ze hebben relatief minder kans op ongevallen en zullen bij ziekte ook sneller herstellen. Al met al lopen zij minder gezondheidsrisico’s.

 

Even alle punten nogmaals in een rij:

  • Fitheidstest: In deze test wordt gekeken naar de motoriek, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans, kracht, lengte en lichaamsgewicht. Een duidelijk overzicht van de beginsituatie kan op langere termijn de vorderingen laten zien.
  • Beweegprogramma: Samen met u en uw dochter word een beweegprogramma samengesteld voor op de club en daarbuiten. (incl. thuis opdrachten en alle kidslessen)
  • Personal trainingen: Gezellige, kindvriendelijke sportlessen waarin het kind centraal staat. Doelgerichte trainingen met een hoog pleziergehalte. Alle aspecten van de fitness komen aan bot, rennen, springen, kruipen, krachtoefeningen en vooral combinatie-oefeningen.
  • Voeding: Gewoon gezond eten is ons moto. Samen met u gaan we het voedingspatroon van u en uw zoon in kaart brengen en verbeteren waar nodig. U maakt immers de keuze in de supermarkt.
  • Ouders en verzorgers: Bereid uw Leefstijl te veranderen voor uw zoon of dochter. Zoals ik hierboven al aangeef heeft u een grote invloed op het behalen van het resultaat.
  • Evaluatie: Met regelmaat zullen de Personal trainers de Fitheidstest herhalen en de resultaten in beeld brengen. Aan de hand hiervan worden weer nieuwe tips gegeven en nieuwe doelen opgesteld.

 

Het Kids Platinum abonnement haalt het beste uit het kind en biedt zeer veel variatie. Maak gebruik van onze 14 dagen kidspas om de kinderen lessen eens te proberen en maakt vrijblijvend een afspraak met een van onze Personal trainers.

 

Vanaf 5 jaar.

 

Klik hier voor het lesrooster van de kinderlessen.