Studenten Only abonnement € 29,95 p.m.

Als student zit je bij Personal Sport Club op het juiste adres. Voor een gereduceerd tarief kun je onder goed toeziend oog van personal trainers fitnessen en groepslessen volgen. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te maken van deze aanbieding is je studentenpas.

U kunt met dit abonnement de hele week zo vaak als u wilt trainen op onze club. Naast trainen mag u gratis gebruik maken van onze faciliteiten zoals douches, infrarood sauna, kluisjes en wc. Wanneer de lesruimtes vrij zijn kunt u ook gebruik maken van deze ruimte (mits er geen personal trainingen of groepslessen zijn).

Er zijn verschillende activiteiten die worden georganiseerd waar u gratis of tegen vergoeding aan deel kunt nemen. Voor een actueel overzicht verwijs ik u naar onze Facebook pagina van Personal Sports Club.

INCLUSIEF:

  • Onbeperkt fitness en groepslessen.
  • Altijd de mogelijkheid vragen te stellen.
  • Standaard controle en correcties op de uitvoering oefeningen.

Bij dit abonnement kunt u kiezen voor :

  • Een intake

Bij een intake gaat u samen met de personal trainer aandachtig een vragenlijst invullen en bespreken. Op deze manier weet de personal trainer precies waar hij/zij  op moet letten, wat de voorkeuren zijn en er zal een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten. Daarnaast word er een trainingsschema samengesteld waar u altijd gebruik van kunt maken. Uiteraard worden ook alle fitness apparatuur aan u uitgelegd.

  • Losse extra personal training

U kunt bij Personal Sports Club ook losse personal trainingen kopen van 50 min. Deze trainingen zijn in te richten naar keuze. Zo kunt u met de personal trainer gaan boksen, kracht trainen, cardio trainen en u kunt samen uw voeding bespreken. De trainingen kunnen in de algemene zaal, een afgesloten zaal of buiten plaatsvinden in overleg met de personal trainer.

Een losse personal training heeft u al voor € 39,95, koopt u 4 personal trainingen tegelijk dan betaald u maar € 100,00 totaal. Dit is een voordeel van maar liefst € 59,80!