Nieuwsbrief maart 2022

Zo met de lente op komst zien we gelukkig steeds meer goedgezinde leden hun trainingsschema weer vaker oppakken. Dat doet ons deugd. Blijf vooral door gaan en vraag ons hulp als je dat nodig hebt, wij staan altijd klaar om u te helpen waar nodig. Een personal training zal u goed doen en helpen waar nodig.

Verbeteren
Om in een verzadigde markt met vele sportclubs willen wij ons onderscheiden van de rest en dat willen wij doen om naast service, kennis en zorg uit te dragen om zo de nummer 1 in personal training en fitness te worden. Mocht u tips of wensen hebben, geef het aan ons door!

Waar zijn wij mee bezig?
Inmiddels hebben wij de sauna’s besteld, maar daar geldt een levertijd op van 2 tot 3 maanden dus daar zou u nog even geduld voor moeten hebben. Verder gaan wij nog extra krachttoestellen voor boven bestellen, bij het bestellen hebben wij ook aandacht voor de vrouwen (benen en billen), laat u verrassen. Ook hier geldt een levertijd dus uw geduld zal beloond worden.

Nieuwe lessen als test
We starten vanaf april op de dinsdag en donderdag met twee nieuwe lessen: after work out. Om 18:00 starten we met circuit lessen om u direct fit te maken. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die direct na werk wil knallen. Ook staan er bootcamp lessen buiten gepland, meer info volgt.

Bingo middag
Zondag 24 april om 15:00 uur organiseren wij een leuke bingo middag met Angelique. Geef je hiervoor snel op want er is maar beperkt plek! Opgeven kan bij Angelique of aan de balie. De kosten bedragen €5. Er zijn diverse prijzen te winnen. Wie doet er mee? We maken er een gezellige middag van!

Borrelavond
Donderdagavond 31 maart organiseren we een leuke borrelavond. Dit zal waarschijnlijk in Den Haag plaatsvinden en anders in Zoetermeer. Geef je hiervoor op aan de balie!

Super Weekend
Op 2 en 3 april hebben wij een Super weekend gepland staan. Dit weekend staat gepland om nieuwe leden te werven met een aantrekkelijke aanbieding om lid te worden zodat we u de service kunnen blijven aanbieden die u gewend bent. Een belangrijk onderdeel is dat we juiste, maar vooral leuke leden hebben die u zelf voordraagt. Dus het zou ons heel goed doen als u in uw kennissenkring ons promoot of het liefst vrijblijvend een keer meeneemt voor een proefles of training.

Verandering op verzoek
Uiteraard proberen we waar nodig en mogelijk naar onze leden te luisteren en op verzoek naar de HITT training op vrijdag 19:00 veranderen naar een BBB workout (buik billen en benen).

Volleybal en Barbecue
Houd 11 juni vrij omdat we eerder dan gepland ons volleybal toernooi (gewoon gezellig volleyballen waar lol een grotere rol speelt dan winnen) en barbecue gaan organiseren. Vanaf 15:00 starten we op Noord AA strand nabij P1 met volleyballen en vanaf 17:00 starten we met barbecuen. Elk lid is welkom met partner/ vriend of vriendin en kids. Dit alles is gratis en wordt aangeboden door Personal Sports Club.

Mededeling
Schoonmaken van apparaten is ons betreft niet meer nodig dat doen wij wel. Wel dient u het gebruikte apparaat schoon en zweetvrij achter te laten door uw handdoek er over heen te halen. Wij willen dan ook nogmaals vragen om uw handdoek te gebruiken op de zittingen! Tot slot willen wij vragen om na gebruik van gewichten of attributen deze weer terug te leggen en niet rond te laten slingeren, dat is wel zo netjes voor de volgende gebruiker.

door pscz-ladmin Geen categorie 0 Commentaren

0 Commentaren