Groepslessen

Onze groepslessen

Op een sportieve en plezierige manier in groepsverband werken aan uw persoonlijke doelstelling? Dat kan! Personal Sports Club biedt u een verscheidenheid aan groepslessen aan.

Van yoga tot pump en van spinning tot kickboksen, ook voor u zit er een groepsles tussen die u dichter bij uw doelstelling brengt. Al onze groepslessen worden begeleidt door een team van gediplomeerde, enthousiaste instructeurs die constant veilige, vernieuwende en vooral uitdagen lessen ontwikkelen.

Mocht u niet weten welke les het best bij uw doelstelling past, kom dan gerust langs om u te laten informeren door een van onze personal trainers. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Groepslessen Personal Sports Club

Bij 2 of minder personen in de les wordt een korte les gegeven.

 

BBB

BBB is een vorm van aerobics gecombineerd met de leukste gemakkelijke full-body-, high/low impact- en buikspieroefeningen. Deze les is intensief en simpel te volgen.
Deze training is erg populair en doeltreffend en wordt door de deelnemers als zeer leuk ervaren, mede door het bewegen in groepsverband onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Bij BBB ligt de nadruk op figuurverbetering van met name buik, billen en benen. BBB is makkelijk te volgen en aan te raden voor beginners.

Fitcircuit

Fitcircuit is een uitdagende ochtend low impact les in circuitvorm welke in de aerobics zaal (boven) wordt uitgezet. De bewegingsoefeningen zijn gericht op het verbeteren van de conditie van het hart, wat een positief effect op de gezondheid heeft. De weerstandsoefeningen voor meer kracht en stabiliteit zijn gericht op het versterken van de spieren, waaronder de hartspier.

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode, welke meestal wordt gedaan in teamverband onder begeilding van één van onze personal trainers. Het doel van deze training is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Full body circuit

Het full body circuit is een pittige les waarbij we in circuitvorm verschillende oefeningen uitvoeren. Deze oefeningen zijn gericht om het “krachtuithoudingsvermogen” te verbeteren. Grenzen worden opgezocht en de lat hoger gelegd. Oftewel, een pittige les voor iedereen die alles wilt geven! 

HIIT

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training is een stevige les met de nadruk op intervaltraining. Dit is ideaal voor de vetverbranding en het uithoudingsvermogen! In deze les wisselen we krachttraining af met cardiotraining. Zo blijft hartslag lekker hoog.

Steps

Steps is een groepsles waarbij er op het ritme van de muziek passen worden uitgevoerd. Dit is een les speciaal voor het verbeteren van de conditie.

Spinnen

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, welk training niveau u ook heeft. Het niveau is in deze lessen namelijk te bepalen via weerstand die jij zelf aandraait. Kan je niet meer dan hou je de weerstand zoals die is, heb je nog een beetje over draai je natuurlijk gewoon mee. Een spinning les is uiterst geschikt om je uithoudingsvermogen mee op te schroeven. 

Kickboksen

Bij de kickbokstraining wordt uw hele lichaam op de proef wordt gesteld. Deze les is zeer effectief voor het hele lichaam doordat boks en kickboks technieken worden afgewisseld met andere oefeningen die voor boksen belangrijk zijn. U traint met een ervaren bok/kickboks trainer die u de technieken van boksen zal bij brengen, maar zich vooral richt op de fun factor.
Heerlijk om je hoofd leeg te maken en andere negatieve energie uit het lichaam te werken.

Pump

Pump is een plezierige, uitdagende fitness les in groepsverband op motiverende muziek. Een veilige, eenvoudige en effectieve training met verschillende gewichten die de spieren verstevigen en versterken. Met behulp van basisoefeningen kan je in minder dan een uur tijd alle belangrijke spiergroepen in je lichaam uitdagen. Dit gaat om de benen-, buik-, rug-, borst- en schouder spieren! De motiverende muziek en de enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no time fit wordt! Deze training is ideaal voor zowel beginners en gevorderden.

YogaFit

Bij yoga leggen wij de nadruk op balans, lenigheid en controle over het gehele lichaam.
Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Bij Power Yoga draait het om balans, lenigheid, kracht en controle. Bij Power Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen die natuurlijk voelen. Een voordeel van Power Yoga is dat het hele lichaam getraind wordt. De oefeningen voert u in een zogenoemde ‘flow’ achter elkaar uit op rustige en ontspannen muziek.