Doe mee aan onze groepslessen!

Op een sportieve en plezierige manier in groepsverband werken aan uw persoonlijke doelstelling? Dat kan! Personal Sports Club biedt u een verscheidenheid aan groepslessen aan. Van yoga tot crossfit en van spinning tot kickboksen, ook voor u zit er een groepsles tussen die u dichter bij uw doelstelling brengt. Al onze groepslessen worden begeleidt door een team van gediplomeerde, enthousiaste instructeurs die constant veilige, vernieuwende en vooral uitdagen lessen ontwikkelen. Mocht u niet weten welke les het best bij uw doelstelling past, kom dan gerust langs om u te laten informeren door een van onze personal trainers.

Duur en toegankelijkheid groepslessen

Onze groepslessen duren 15, 30 of 50 minuten. De 15 minuten durende groepsles is het buikspierkwartiertje. Deze word elke dag 1 keer gegeven door een van onze personal trainers. De lessen Afterwork Charger, Vitamine Workout, Buik&Billen, Core Stability en Strenght hebben een duur van 30 minuten. Al onze andere groepslessen duren 50 minuten. Deze groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk en kunt u op uw eigen niveau meedoen.

Lijkt het u leuk om een keer mee te doen? maak dan gebruik van onze 14 dagen gratis pas of bel voor een gratis proefles!