Over ons

Over ons

Wij zijn een uniek fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer waar u verantwoord en veilig kunt sporten op moderne apparatuur onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs. Wellness voert bij ons de boventoon en bovendien zijn alle faciliteiten van topkwaliteit. Bij ons zult u ervaren dat sporten en ontspannen in een sfeer van luxe en comfort in een club samenvallen. Ons vakbekwame personeel met een passie voor Leisure en Wellness zorgen ervoor dat u kunt bewegen en kunt ontspannen op een manier die bij u past. Onze club beperkt zich qua ledenaantal om de kwaliteit voor u als lid te bewaken. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk bij Personal Sports Club!

Als lid kunt u onbeperkt gebruik maken van het grote aanbod aan luxe faciliteiten om lichaam en geest in balans te brengen. Onze personal trainers bekijken samen met u de mogelijkheden om uw doel te bereiken. Daarna kunt u op eigen gelegenheid gaan sporten of professioneel en persoonlijk begeleid worden door een van onze trainers. De trainers gaan resultaat gericht te werk aan de hand van een op maat gemaakt programma. U zult zien dat intensief trainen, wellness en ontspannen naadloos op elkaar aansluiten. Onze wellness gaat verder dan alleen sporten. Na afloop van uw training kunt u terecht in onze gescheiden infrarood sauna en kunt u verder tot rust komen in onze loungehoek. Alle aspecten van fitness, groepslessen, advies en ontspanning behoren tot het all inclusive abonnement van Personal Sports Club.

Tevens hebben wij ook trainingen op maat voor speciale doelgroepen zoals diabeten, mensen met rug (gewrichts-)klachten, senioren en vrouwen die net zijn bevallen. Wij staan ook nou in contact met de lifestyle consulenten van Oosterheem. Uiteraard zijn kinderen bij ons ook welkom. Wij hebben voor de kids diverse programma’s op het gebied van judo, kickboksen & jiu jitsu.