Persoonlijke abonnementen

Personal Sports club biedt u de mogelijkheid onder begeleiding  of gewoon op eigen gelegenheid te sporten.

Het sporten onder begeleiding begint al bij 1x per maand Personal training waarin u elke maand een nieuw programma ontvangt, uw resultaten worden bijgehouden en op verzoek een voedingsadvies gegeven wordt. Heeft u meer behoefte aan begeleiding kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 1,2 of 3 x personal training in de week zodat u zelf helemaal niet meer hoeft na te denken over de training en alleen nog uw voedingsadvies hoeft op te volgen.

Gaat u een lidmaatschap aan bij Personal Sports Club dan kunt u kiezen uit abonnementen en cursussen.

De cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke doelen. Met deze cursussen richten wij ons op:

Kickstarter voor iedereen die graag een vliegende start wil maken.

Healthy lifestyle de mensen die graag een gezondere leefwijze ambiëren.

Builder de voetballer | wielrenner | hockeyer | tennisser | amateur sporter of professional die ondersteunende trainingen wil volgen om zijn sportcarrière een boost te geven en blessures te voorkomen.

10in10 de mensen die zich te zwaar voelen of zichzelf te dik vinden en hier klaar mee zijn en nu blijvend verandering willen.

Anti-Stress de mensen die veel stress ervaren in hun leven of werksituatie waarbij sporten een middel is om deze stress tegen te gaan.

 

Al deze Cursussen duren 10 weken en zijn meerdere keren na elkaar te volgen. In de cursus krijgt u intensieve begeleiding, zo krijgt u 2x Personal training in de week, gaat de trainer met u het plan volledig uitwerken en zal de trainer gedurende de trainingen handvatten geven zodat u na de cursus eventueel op u zelf aan de slag kunt.

 

Laat u informeren welk abonnement het best bij u past door een afspraak te maken met een van onze collega’s.  Bel  079-8890799

(alle lidmaatschappen zijn inclusief onbeperkt fitness en groepslessen, behalve het Daluren abonnement).

Gaat u een lidmaatschap aan dan kunt u kiezen voor een intake, maar waar is een intake voor en wat gaat u zoal doen?

Bij een intake gaat u samen met de Personal trainer aandachtig het anamnese-formulier invullen en bespreken. Op die manier weet de Personal trainer precies waar hij op moet letten, wat de voorkeuren zijn en zal er een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de Personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten.

Naar aanleiding van de anamnese en de metingen zal de personal trainer voor u een doelgericht schema opstellen. Het schema wordt u vervolgens bijgebracht zodat u hier zo zelfstandig mogelijk mee aan de slag kunt.

Uiteraard staan onze Personal trainers altijd voor u klaar!