Fitness

Fitness Zoetermeer

Fitness is een breed begrip en Zoetermeer telt vele sportclubs, fitnesscentra, yoga- en personal trainingstudios. Fitness is een sport gericht op het verbeteren van je conditie, het verbranden van je vet en het versterken van je spieren met  krachttraining, waardoor het lichaam sterker en weerbaarder wordt. Personal Sports Club Zoetermeer is marktleider in Zoetermeer en omstreken met de beste kennis over deze onderdelen (conditie, vet verbranden, spieren versterken, kracht en revalidatietraining. Het woord fitness oftewel de sportactiviteit in een sportschool / fitnesscentrum gaat bij ons gepaard met losse gewichten, attributen, moderne fitnessapparaten en de beste sporttoestellen in de mooiste fitnesscentrum van Zoetermeer.

Fitnesstraining kan individueel of met een personal trainer bij Personal Sports Club Zoetermeer en kan voor vele doeleinden gebruikt worden:

  • (personal)training ter ondersteuning van de algemene fitheid en gezondheid;

  • (personal)training gericht op afvallen of vetverbranding (indoor cycling, aerobics, cardiofitness e.d.);

  • (personal)training gericht op spiergroei (hypertrofie, bodybuilding) of toename van spierkracht en volume.

 

Cardiotraining

Cardio training betekent in het medisch vlak ‘voor het hart’ en staat voor cardiovasculaire training. Het is een training waar het hart en longen sterker gemaakt worden door training en zal ook de conditie verbeteren. Cardiofitness kan worden ingezet om de bloeddruk te verlagen, cholesterol te verlagen, maar ook om af te vallen.

Krachttraining

Krachttraining bij Personal Sports Club Zoetermeer is een training waarbij spieren weerstand bieden tegen van gewichten of zwaartekracht van eigen lichaam. Krachttraining door onze sportinstructeurs en personal trainers zorgt voor de groei van de spiermassa en heeft daarmee een positieve invloed op de stofwisseling en afvallen. Het is dus belangrijk dat jij ook krachttraining verwerkt in je training.

 

Daarnaast kunnen fitnesstrainingen ingezet worden voor medische doeleinden. Regelmatige fitnesstraining is effectief gebleken om klachten van de vele aandoeningen zoals diabetes (2,3) te voorkomen, maar ook bij hersteltrainingen van het hart COPD, Reuma/osteoporose en kunnen depressie verminderen of tegen te gaan.

Fitness Zoetermeer
Fitnessapparatuur beneden