Acties

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Acties: Black Friday Deal

Sport 3 maanden helemaal gratis.

Naast 3 maanden gratis Personal Training kun je nu ook de black friday deal gebruiken. Word lid en sport de eerste 3 maanden helemaal gratis. Deze deal geldt voor het Gold Standaard, Gold PT en Platinum Personal Training abonnement. Daarnaast krijg je een persoonlijk trainingsschema, voedingsadvies en 1x per maand een behandeling in onze beautysalon.

Zoek je een sportschool in Zoetermeer waar jij je thuis voelt en goede persoonlijke begeleiding krijgt om zo je doelstellingen te behalen? Word dan nu lid en maak gebruik van deze top deal! Actie geldt alleen van 26 t/m 28 november.

Eerste 3 maanden gratis Personal Training

Sluit nu een jaarabonnement af en ontvang de eerste 3 maanden gratis Personal Training! Dit geldt voor het Gold standaard, Gold PT en Platinum abonnement. 

Gold Standaard // 5 gratis PT’s
Gold Personal Training // 8 gratis PT’s
Platinum Personal Training // 12 gratis PT’s

Wacht dus niet te lang en bel naar 079-8890799 of mail naar info@personalsportsclub.nl om een afspraak in te plannen voor een intake of rondleiding.

Ontvang de eerste 3 maanden gratis Personal Training met een abonnement naar keuze!

Krijg 3 maanden kado bij het afsluiten van een jaarabonnement. De actie geldt voor het Gold standaard, Gold PT en Platinum abonnement.