Lidmaatschappen

Gold Daluren vanaf €37,50 per 4 weken

Met het daluren abonnement van Personal Sports Club heeft u toegang tot de fitnessruimte en groepslessen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.
Voor slechts €37,50 per 4 weken kunt u al gebruik maken het Gold daluren abonnement. Dit is een jaarcontract waarbij na 1 jaar het abonnement maandelijks kan worden opgezegd. Dit scheelt €120 per jaar t.o.v. het abonnement dat per maand opzegbaar is.
Voor €47,50 per 4 weken heeft u het Gold daluren abonnement dat maandelijks opzegbaar is. U zit hierbij niet vast aan een jaarcontract maar kunt het abonnement maandelijks opzeggen.
Het abonnement bevriezen is altijd mogelijk. 

INCLUSIEF :

Bij dit abonnement kunt u kiezen voor :

  • Een intake

Bij een intake gaat u samen met de personal trainer aandachtig een vragenlijst invullen en bespreken. Op deze manier weet de personal trainer precies waar hij/zij  op moet letten, wat de voorkeuren zijn en er zal een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten. Daarnaast word er een trainingsschema samengesteld waar u altijd gebruik van kunt maken. Uiteraard worden ook alle fitness apparatuur aan u uitgelegd.