Gold daluren abonnement vanaf € 34,95 p.m.

Met het daluren abonnement van Personal Sports Club heeft u toegang tot de fitnessruimte en groepslessen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.
Voor slechts €34,95 p.m. kunt u al gebruik maken het Gold daluren abonnement. Dit is een jaarcontract waarbij na 1 jaar het abonnement maandelijks kan worden opgezegd. Dit scheelt €60 per jaar t.o.v. het abonnement dat per maand opzegbaar is.
Voor €39,95 p.m. heeft u het Gold daluren abonnement dat maandelijks opzegbaar is. U zit hierbij niet vast aan een jaarcontract maar kunt het abonnement maandelijks opzeggen.
Het abonnement bevriezen is altijd mogelijk. 

INCLUSIEF :

  • Fitness en groepslessen tussen 09:00 en 16:00 uur

Bij dit abonnement kunt u kiezen voor :

  • Een intake

Bij een intake gaat u samen met de personal trainer aandachtig een vragenlijst invullen en bespreken. Op deze manier weet de personal trainer precies waar hij/zij  op moet letten, wat de voorkeuren zijn en er zal een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten. Daarnaast word er een trainingsschema samengesteld waar u altijd gebruik van kunt maken. Uiteraard worden ook alle fitness apparatuur aan u uitgelegd.

  • Losse extra personal training

U kunt bij Personal Sports Club ook losse personal trainingen kopen van 50 minuten. Deze trainingen zijn in te richten naar keuze. Zo kunt u met de personal trainer gaan boksen, kracht trainen, cardio trainen en u kunt samen uw voeding bespreken. De trainingen kunnen in de algemene zaal, een afgesloten zaal of buiten plaatsvinden in overleg met de personal trainer.

Een losse personal training heeft u al voor € 39,95, koopt u 4 personal trainingen tegelijk dan betaald u maar € 100,00 totaal. Dit is een voordeel van maar liefst € 59,80!