Gold Standaard abonnement € 34,95 p.m.

Met het Standaard abonnement van Personal Sports Club heeft u onbeperkt toegang tot de fitnessruimte en groepslessen.
U kunt met dit abonnement de hele week zo vaak als u wilt trainen op onze club. Naast trainen mag u gratis gebruik maken van onze faciliteiten zoals douches, infrarood sauna, kluisjes en wc. Wanneer de lesruimtes vrij zijn kunt u ook gebruik maken van deze ruimte (als er geen Personal trainingen of groepslessen zijn).

Er zijn verschillende activiteiten die worden georganiseerd waar u gratis of tegen vergoeding aan deel kunt nemen. Voor een actueel overzicht verwijs ik u naar onze Facebook pagina vrienden van Personal Sports Club.

 

INCLUSIEF:

  • Onbeperkt fitness en groepslessen.
  • Altijd de mogelijkheid vragen te stellen
  • Standaard controle en correcties op de uitvoering oefeningen
  • Deelname aan activiteiten op de activiteitenkalender *

Bij dit abonnement kunt u kiezen voor :

  • Een intake

Bij een intake gaat u samen met de Personal trainer aandachtig het anamnese-formulier invullen en bespreken. Op die manier weet de Personal trainer precies waar hij op moet letten, wat de voorkeuren zijn en zal er een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de Personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten.

  • Losse extra Personal training

U kunt bij Personal sport club ook losse Personal trainingen kopen van 50 min. Deze trainingen zijn in te richten naar keuze. Zo kunt u met de Personal trainer gaan boksen, kracht trainen, cardio trainen en u kunt samen uw voeding bespreken. De trainingen kunnen in de algemene zaal, een afgesloten zaal of buiten plaatsvinden in overleg met de Personal trainer.
Een losse Personal training heeft u al voor € 39,95, koopt u 4x een Personal training tegelijk dan betaald u  € 100,00 totaal.

 * aan het deelnemen van activiteiten kunnen kosten gebonden zijn bijv. het inschrijfkosten van sportevenementen. Tijdens deze evenementen zullen wij met u meegaan ter begeleiding en motivatie van de groep. Naast zulke evenementen bieden wij ook gratis activiteiten aan.