Lidmaatschappen

Gold Personal Training vanaf €52,50 per 4 weken

Met het Gold personal training abonnement van Personal Sports Club heeft u onbeperkt toegang tot de fitnessruimte en groepslessen en krijgt u maandelijks een personal training van 30 minuten.

U kunt met dit abonnement de hele week zo vaak als u wilt trainen op onze club. Naast trainen mag u gratis gebruik maken van onze faciliteiten zoals douches, infrarood sauna, kluisjes en wc. Wanneer de lesruimtes vrij zijn kunt u ook gebruik maken van deze ruimte (mits er geen personal trainingen of groepslessen zijn).

Voor slechts €52,50 kunt u al gebruik maken het Gold PT abonnement. Dit is een jaarcontract waarbij na 1 jaar het abonnement maandelijks kan worden opgezegd. Dit scheelt €120 per jaar t.o.v. het abonnement dat per maand opzegbaar is.
Voor €62,50 per 4 weken heeft u het Gold PT abonnement dat maandelijks opzegbaar is. U zit hierbij niet vast aan een jaarcontract maar kunt het abonnement maandelijks opzeggen.
Het abonnement bevriezen is altijd mogelijk. 

Er zijn verschillende activiteiten die worden georganiseerd waar u gratis of tegen vergoeding aan deel kunt nemen. Voor een actueel overzicht verwijs ik u naar onze Facebook pagina van Personal Sports Club.

INCLUSIEF:

  • Onbeperkt fitness en groepslessen.
  • Per 4 weken een Personal training. U kiest zelf wat er in deze tijd word gedaan.
  • Elke maand een nieuw schema, welke voor u wordt opgesteld n.a.v. uw uitslagen.
  • Uitleg over het gebruik van de fitnessapparatuur en losse oefeningen uit het schema.

Bij dit abonnement kunt u kiezen voor :

  • Een intake

Bij een intake gaat u samen met de personal trainer aandachtig een vragenlijst invullen en bespreken. Op deze manier weet de personal trainer precies waar hij/zij  op moet letten, wat de voorkeuren zijn en er zal een doelstelling gemaakt worden. Vervolgens zal de personal trainer een aantal fysieke testen met u afnemen om het nulpunt te bepalen. Zo wordt uw bloeddruk, lichaamssamenstelling, omvang en uithoudingsvermogen gemeten. Daarnaast word er een trainingsschema samengesteld waar u altijd gebruik van kunt maken. Uiteraard worden ook alle fitness apparatuur aan u uitgelegd.