Krachttraining

Krachttraining in Zoetermeer

Krachttraining wordt vaak geassocieerd met body building of sterkste man competities. Dat is niet geheel waar. Krachttraining is een breed begrip en bij sportschool Personal Sports Club zien wij krachttraining als een hulpmiddel om sterker te worden, fit te worden, spieren te behouden en je goed en gezond te voelen.

De moderne vorm van krachttraining / fitness is ongeveer anderhalve eeuw geleden ontstaan. Atleten trainen sinds die periode met halters, dumbbells en machines om sterker te worden en om hun spieren te versterken en vergroten om zo betere prestaties te leveren.

Tegenwoordig is krachttraining in fitnesscentra toegankelijk voor iedereen. De afgelopen jaren heeft de fitnessdeelname een explosieve groei doorgemaakt. 20 procent 3,2 miljoen personen van de Nederlandse bevolking doet aan fitness, krachttraining, crossfit, cardio of een vorm van aerobics, bij ons staan ze alle 5 centraal voor een fitte lichaam en spieropbouw.

Onze leden houden zich bezig met het verbeteren van hun conditie, krachttraining en optimaliseren en behouden van hun lichamelijke prestaties. Dit houdt in dat zij hun spiermassa willen vergroten, blessures willen verminderen of voorkomen, hun uithoudingsvermogen willen verbeteren en / of hun overgewicht willen verminderen. Ongeacht welk doel iemand nastreeft, krachttraining is een wezenlijk onderdeel van het bereiken van dit/deze doel(en)Probeer een gratis proefles in onze sportschool in Zoetermeer. Behaal de beste resultaten bij Personal Sports Club in het centrum van Zoetermeer.

Vorige slide
Volgende slide