Personal Beauty

Personal Beauty

Welkom bij Personal Beauty, onderdeel van Personal Sports Club te Zoetermeer-Woonhart.

Personal Beauty is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen. Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele gezichtsbehandelingen onmisbaar. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand als het gaat om huidverzorging.

De massagepraktijk richt zich op beginnende en gevorderde sporter. De behandelingen zullen gegeven worden door een gediplomeerde en ervaren NGS (sport)masseuse. Er wordt gewerkt volgens een professioneel behandelplan, welke wordt opgesteld aan de hand van een sportverzorgingsadvies.

Personal Beauty is voor iedereen beschikbaar

U kunt bij ons terecht voor het volgende:

Een goede huidverzorging is erg belangrijk. Uit onderzoek is bewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt. Dit uit zich in een zichtbare huidverbetering. Door een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid in conditie. Voor de beste verzorging van uw huid gebruiken wij NAOBAY. Het merk Naobay staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’. Dit betekent dat deze lijn geheel natuurlijk is, daarnaast is het erg duurzaam en niet getest op dieren. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor dit erg goed is voor het milieu. Naobay is ontstaan in Valencia in Spanje en geproduceerd door een passievol familiebedrijf. De producten bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn vrij van toxische stoffen zoals parabenen, siliconen of PEG’S.

Het is geschikt voor alle huidtypes en voelt fris en zacht aan, nadat je de producten van Naobay hebt gebruikt voel je je weer helemaal ontspannen. 

Voor meer informatie en behandelingen, kijk op de officiële Personal Beauty website:

Giftcard

Koop een leuke beauty cadeaubon om weg te geven. Keuze uit een beauty behandeling + gratis personal training of massage. Stuur een mail naar info@personalsportsclub.nl en krijg ontvang je giftcard.