facebook_logoWelkom bij Personal Beauty, onderdeel van Personal Sports Club te Zoetermeer-Woonhart.

 

Bij deze luxe schoonheidssalon kunt u genieten van een ontspannen behandeling met kwaliteit, en veel persoonlijke aandacht van een ervaren schoonheidsspecialiste.
Bij Personal Beauty wordt uw gezichtsbehandeling altijd afgestemd op de huidanalyse die bij uw eerste bezoek gratis wordt gemaakt. Aan de hand van deze analyse wordt er samen met u een gezichtsbehandeling gekozen.

 

Personal Beauty is voor iedereen beschikbaar!
Zowel leden als niet-leden van Personal Sports Club.

 

De massagepraktijk richt zich op beginnende en gevorderde sporter. De behandelingen zullen gegeven worden door een gediplomeerde en ervaren NGS (sport)masseuse. Er wordt gewerkt volgens een professioneel behandelplan, welke wordt opgesteld aan de hand van een sportverzorgingsadvies.

 

Schoonheidssalon

Een goede huidverzorging is erg belangrijk. Uit onderzoek is bewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt. Dit uit zich in een zichtbare huidverbetering. Door een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid in conditie.
Voor de beste verzorging van uw huid gebruiken wij Skeyndor . De naam is afgeleid van van 'skin' (huid) en 'd’or' (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam. Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren.Skeyndor_aquatherm

 

Naast Skeyndor werken we met Webecos. Kenmerkend voor deze cosmeticalijn is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Webecos biedt een ruim assortiment van diverse producten aan voor de optimale verzorging van gelaat en body. De producten zijn hypo/allergeen en dierproefvrij. Dus zelfs voor de meest gevoelige huid uitermate geschikt.

 

 

 

Officiële Personal Beauty website:

www.personalbeauty.nl