Kids

Adventure Run

Superheroes… Assemble! Op zondag 18 september is de Adventure Run Zoetermeer, de tofste sportdag van het jaar! Voor € 2 doe je al mee! Langs een route van 5 km kom je de leukste sporten en gekste activiteiten tegen. En guess what..? Wij doen ook mee! Check voor meer info en kaartverkoop > www.adventurerun079.nl en LET’S GO! 

Lesrooster

Kinderabonnementen

  • Kids Spartan workout €24

    De Kids Spartan workout is woensdag en zaterdag voor kids van 8 t/m 15 jaar.

  • Kickboksen €24

    De kickboksles voor kids is elke vrijdag van 7 t/m 12 jaar.

  • Kids onbeperkt €32,50

    Met het Kids Onbeperkt abonnement kan uw kind onbeperkt gebruik maken van alle lessen.

Lesvormen

Spartan workout

Tijdens de spartan workout voor kids zullen verschillende soorten sporten gecombineerd worden tot één les.  Denk hierbij aan kickboksen, judo, jiu jitsu, maar ook krachttraining (met lichaamsgewicht) en circuits. Kortom een les waarbij veel sporten worden gecombineerd om uw kind fit te laten worden.

Voor de les van woensdagmiddag geldt nog een wachtlijst. Voor de les van zaterdagochtend is het wel mogelijk direct te beginnen! 

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel armen en benen worden gebruikt en de focus op het verdedigen ligt. Tijdens de training staat veiligheid voorop! Er wordt volgens semi-contact gewerkt, daarom is sparren geen onderdeel van de les. Door het oefenen van diverse stoot- en traptechnieken, wordt het zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot. Hiernaast word er ook gewerkt aan conditieopbouw, beheersing en streven wij naar een effectieve training zonder blessures.
Bij de kickbokstraining wordt uw hele lichaam op de proef wordt gesteld. Deze les is zeer effectief voor het hele lichaam doordat boks en kickboks technieken worden afgewisseld met andere oefeningen die voor boksen belangrijk zijn. U traint met een ervaren boks/kickboks trainer die u de technieken van boksen zal bij brengen, maar zich vooral richt op de fun factor.
Heerlijk om je hoofd leeg te maken en andere negatieve energie uit het lichaam te werken.

Vraag een gratis proefles aan!