Kids

Bij Personal Sports Club bieden wij ook de kids de mogelijkheid om lekker actief bezig te zijn. Personal Sports Club biedt uw kinderen onder andere Klassiek Ballet, Streetdance, Judo, boksen en Kickboksen aan. Al onze lessen worden door een ervaren en kindvriendelijke instructeurs gegeven. In alle groepslessen komen spelelementen terug zodat het voor de kinderen extra leuk is. Ook hebben wij sinds kort KidsFit en Kids Bootcamp. Dit zijn groepslessen die gericht zijn op algemene conditie en kracht. Deze lessen zijn zeer geschikt als ondersteuning voor voetbal, hockey, tennis en handbal.

  • Reguliere kinderlessen

1 x p.w. - € 24,95 p.m.

Onbeperkt - € 32,50 p.m.

1 x p.w. select lessen - € 37,50 p.m.
( Kinderen worden geselecteerd voor de select lessen door hun leraar/lerares ).

  • Onbeperkt kidslessen € 32,50

Kinderen kunnen vanaf heden 7 lessen voor de prijs van 1 volgen. Dit houdt in dat zij deel mogen nemen aan de judo, boksen, kickboksen, ballet, streetdance, KidsFit en Kids Bootcamp voor maar € 32,50.

Wel moeten kinderen vaste dagen uitkiezen. 

Inschrijfkosten kinderlessen: éénmalig € 20,-

  • Kinderfitness

Kinderfitness bij Personal Sports Club kan uitsluitend onder professionele begeleiding van een personal trainer met 1, 2 of 3 lessen per week. Hiernaast is het mogelijk om onbeperkt deel te nemen uit alle reguliere kinder-groepslessen (ballet, kickboksen, judo & streetdance).

Het abonnement is per maand opzegbaar en al beschikbaar vanaf:

1 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 104,95

2 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 149,95

3 x p.w. personal training en onbeperkt kinder-groepslessen - € 199,95.

 

Wij accepteren de ZoetermeerPas

Voor wie:

Om alle kinderen kennis te laten maken met verschillende sport- en culturele activiteiten biedt de Gemeente Zoetermeer aan alle kinderen een ZoetermeerPas aan. Deze kunt u gebruiken om voor de lessen te betalen of kunt u gebruiken om de clubpas en inschrijfkosten te betalen.