Afvallen

Mensen met (overmatig) overgewicht, ofwel mensen met obesitas, die serieus willen afvallen, zijn bij Personal Sports Club aan het juiste adres. Onder begeleiding van meerdere personal trainers en een hoofdcoach wordt de deelnemer gedurende 12 maanden intensief begeleid om af te vallen en mentaal de juiste balans te behouden. Voorafgaand worden de deelnemers zowel medisch als psychologisch gecheckt om vast te stellen dat ze dergelijk intensief traject aan kunnen (eventueel uitgebreid met doktersverklaring). De deelnemers worden vervolgens gedurende de gehele periode hard getraind, volledig geadviseerd en krijgen een compleet afgewogen voedingsadvies.

Personal Sports Club staat bekend om zijn intensieve aanpak met ervaren personal trainers die heel veel ervaring hebben op het gebied van personal training en voedingsadvies. Tevens wordt men tijdens dit traject gecoacht door een lifestyle coach.

De deelnemers krijgen geen crashdieet, maar krijgen een voedingsadvies met veel groente, fruit, witvis en kip of mager vlees. Het dagelijks dieet bevat, afhankelijk van de fysieke gesteldheid van de kandidaat en het inspanningsniveau, tussen de 1700 en 2200 kcal en wordt verdeeld over 3 maaltijden en 3 gezonde tussendoortjes om hun bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk in balans en hun stofwisseling draaiende te houden gedurende de dag. Er wordt geen hongergevoel ervaren, omdat er voldoende koolhydraten voor de training worden ingenomen en eiwitten na de training.

Afvalprogramma's

Intensieve beweging is een essentieel onderdeel van het programma. De kandidaten krijgen steeds een persoonlijk, verantwoord opgesteld, rustig opgebouwd trainingsschema. Dit trainingsschema is afgestemd op hun conditie en fysieke doelstellingen door onze ervaren personal trainers.

Hieronder enkele programma's die specifiek op afvallen gericht zijn. Klik op de naam voor meer informatie:

10 kilo of cm in 10 weken - De naam zegt genoeg! 10 weken er goed tegenaan. Ideaal voor mensen die binnen korte periode in shape willen raken of om een vliegende start te maken in de fitnesscarrière.

Persoonlijk Afval Garantieplan Plus - 1 maand geen smoesjes meer en alles op resultaat zetten. Ons meest complete en meest intensieve programma wat wij aanbieden.

Heeft bovenstaand uw interesse gewekt? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak met een van onze personal trainers om u te laten adviseren en volledig informeren!