De nummer 1 in Personal Training

Waarom zou u te veel betalen voor personal training, als u ook voordelig professionele begeleiding kunt krijgen? Personal Sports Club heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het begeleiden van leden naar hun doelstellingen. Deze begeleiding bieden wij ook nog eens aan tegen het voordeligste tarief in Zoetermeer en omstreken. Al meer dan 5500 mensen hebben wij succesvol begeleid naar hun doelstellingen en ook u helpen we hier graag bij. Hoe? Kom eens een keer langs en probeer de eerste training gratis en vrijblijvend.

De drie pijlers van personal training:

1. Resultaat. Tijd is kostbaar en niemand wilt dit verspillen. Onze personal trainers zullen u daarom helpen uw tijd optimaal te benutten om uw doelen zo snel mogelijk te bereiken.

2. Doorzettingsvermogen. De regelmaat vinden om te gaan sporten is soms moeilijk. Bepaalde tijden afspreken met uw Personal Trainer zorgt ervoor dat u geen excuus meer hebt om niet te gaan trainen. Zo heeft u een goede stok achter de deur.

3. Motivatie. Onze professionele personal trainers motiveren u en houden u constant enthousiast. Zo zorgen zij er voor dat uw doelen behaald worden.

 

De mogelijkheden

Een intakegesprek inclusief meting en weging zit standaard bij elk abonnement. Maar wilt u professionele begeleiding en een stok achter de deur om elke keer te komen trainen, dan kunt u kiezen voor een lidmaatschap met personal training. Dit kan 1x per maand, 1 of 2x per week of d.m.v. een afvaltraject met gegarandeerd resultaat zoals 10 kilo/cm in 10 weken of een Persoonlijk Afval Garantieplan.

Na het intakegesprek en de meting en weging wordt er aan de hand van uw doelstellingen een programma op maat gemaakt waarin zowel kracht- als cardiotraining wordt verwerkt. Dit programma wordt zo gemaakt dat u meteen, eventueel zelfstandig, aan de slag kan. Uiteraard heeft u ten alle tijde de mogelijkheid om een van onze instructeurs te raadplegen voor advies.

Op aanvraag wordt er een evaluatiemoment ingepland om uw vooruitgang, gewicht, conditie en vetpercentage te meten. Vervolgens zal uw training hierop aangepast worden.

 

 .