Judo

Al vanaf jonge leeftijd kunnen kinderen onze Judo-lessen volgen. De Judo voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar) zijn erg speels van aard en zijn een fantastische manier voor de kids om zich spelenderwijs te ontwikkelen. U zult verbaasd zijn over hoeveel de allerkleinsten al kunnen.

De lessen voor de jeugd van 8 tot 12 jaar zijn gecontroleerd en vrij serieus van aard. De technieken zijn erop gericht een tegenstander buiten gevecht te stellen zonder hem te verwonden. Slaan, stoten en schoppen is bij ons verboden. Alle lessen worden gegeven door ervaren Judoka’s.

Waarom Judo?

Judo is van oorsprong een Japanse zelfverdedigingskunst die al meer dan 100 jaar oud is. Judo is een hele goede basis voor alle kinderen. Drukke kinderen kunnen heel goed hun energie kwijt en kinderen die verlegen zijn bloeien juist helemaal open. Dit alles omdat judo heel goed is voor het zelfvertrouwen. Je maakt namelijk veel fysiek contact met andere kinderen, waardoor je zorg draagt voor elkaar. Kinderen met motorische problemen kunnen ook heel goed hun ei kwijt in de judosport. Hand-oog coördinatie en voet-oog coördinatie is met judo heel belangrijk, waardoor de motoriek sterk zal verbeteren.

Aangeboden door:

www.judoschoolzoetermeer.nl

Maandelijks opzegbaar