Klantervaringen

Wij garanderen onze klanten resultaat als ze hard trainen, goed op hun eten letten, intensieve begeleiding van ons volgen en onze tips ten harte nemen en er ook echt wat mee doen. Als deze onderdelen allemaal aanwezig zijn is resultaat gegarandeerd, daar kunnen onderstaande klanten over meepraten. Ze delen hun ervaring graag met u!

———————————————————————————————————————————————–

 

Jeanine – 27 jaar – 10 in 10 traject gevolgd 

Misschien herkent u het wel, dat ene moment waarop je voor de spiegel staat en naar je zelf kijkt en denkt “nu is het genoeg”. Voor mij was die ene vakantie foto de directe aanleiding. Ik nam een sportschool abonnement, nam me voor niet meer zoveel te snoepen en ging fanatiek 3x in de week Jeanine 3sporten. Maar na 3 maanden was er niks veranderd…

 

Toch was ik vastberaden om iets aan m’n lijf te doen en dus ging ik op zoek naar een andere manier, eentje die wel werkte. Gelukkig kwam ik 10-in-10 tegen bij Personal Sports Club! Ik heb gebeld, kon dezelfde dag nog langskomen voor een intake en een dag later was mijn eerste personal training. Na een week deed werkelijk elke spier in mijn lijf pijn maar dat maakte niet uit. Mijn personal trainer wist me elke keer weer tot het uiterste te laten gaan en de 10 weken vlogen voorbij. Tuurlijk ging het niet vanzelf, moest er bijna elke dag hard gewerkt worden en moest ik “nee” zeggen tegen lekkere dingen. Maar na een paar weken volhouden, gaf de weegschaal steeds een kilootje minder aan, werd mijn conditie beter, mijn vetpercentage minder en zat ik lekkerder in mijn vel.

 

10 weken verder was ik gewoon echt 10 kilo lichter! Trots op mezelf en misschien nog wel belangrijker, de lol in het sporten weer gevonden. Tegenwoordig baal ik als ik niet naar de club kan. De sfeer is informeel en gezellig, een beetje ons kent ons – wat ook meteen een mooie stok achter de deur is als je een keer geen zin hebt. Bovendien geven de personal trainers net dat beetje extra wat je helpt om je doel wel te bereiken! En in mijn geval zelfs doelen weer te verleggen. Voor de 10-in-10 had ik je voor gek verklaard als je het over de Alpe d’Huez had gehad, nu fiets ik samen met nog een hele groep van de sportschool in mei die berg gewoon op!

 

———————————————————————————————————————————————–

Eline – 46 jaar – 10 in 10 gevolgd

Een heel ander mens!

Kennen jullie ook dat gevoel rond de Kerst. Ik ga dit en dit nog eten en dan per 1 januari  ga ik lijnen. Ja,  en ook ik had dat. Dan krijg je ineens te horen van je oudste puberzoon: ”Mam je bent wel heel erg dik.” Niet leuk, maar het Eline Schuttewas wel de waarheid. Ik zei dat ik in januari zou beginnen, maar hij had zijn moeder dit al vaker horen zeggen dus mijn zoon zei:  “Dat zeg je al zo vaak maar de 68 kilo dat lukt je toch niet.” En dat was een zinnetje dat me heeft geholpen om mijn doel te halen en om aan mijn zoon te laten zien dat als je iets heel graag wilt dat het je dan ook lukt. Ik was van mening dat hij zijn HBO studie niet zou halen dus zo hadden we een deal. Hij zou wat meer gaan leren en ik zou proberen af te gaan vallen. Als we ons doel hadden bereikt zouden we getrakteerd worden door de ander.

 

En ja, dan is het ineens 1 januari en denk ik, hoe ga ik het nu aanpakken. Eind januari kwam ik een advertentie tegen in de krant  van Zoetermeer dat er een personal sport club kwam in het Woonhart (vlak bij mijn huis) en dat ze een cursus aanboden 10 kilo kwijt in 10 weken. Ik dacht dat is wel iets voor mij.

 

Toch wel een beetje zenuwachtig ging ik daar naartoe en ik werd heel leuk opgevangen door Erik. Er werden een aantal vragen gesteld over mijn algemene gezondheid Mijn bloeddruk werd gemeten en ook mijn hartslag en ja, natuurlijk mocht, nou ja eerder moest, ik ook op de weegschaal.

 

Gelijk kwam ook mijn vetpercentage, mijn spiermassa, mijn vochtpercentage en mijn BMI-leeftijd tevoorschijn. Dat was echt even schrikken. Ik voelde me net een deelnemer van Obese want ik was ook veel ouder volgens de weegschaal dan ik in het echt was. Maar ja het was niet anders. Doordat vlak voordat ik kwam iemand onwel was geworden werd ik wat later geholpen en vroeg Eric of ik het vervelend vond of iemand anders even de apparaten aan mij kon uitleggen en zo kwam ik in gesprek met Denise.

 

Zij ging voor mij een persoonlijk trainingsschema maken en schreef precies op, hoeveel kilo ik op elk apparaat moest instellen, op welke stand het stoeltje moest en waar de apparaten voor dienden. Een heel duidelijk verhaal, dus vol enthousiasme begon ik. Gelijk werden er afspraken gemaakt voor personal training waarbij er om de 2 weken een weegmoment werd ingepland.

 

Een week later was het zover. Mijn eerste persoonlijke training bij Denise. Ze vroeg wat ik belangrijk vond en ik gaf aan dat ik gewoon een gezond gewicht wilde hebben en me ook weer wat fitter wilde voelen. Ze zette een circuit uit met 3 oefeningen die ik dan 3x moest herhalen. Daar komt de kracht  van een personal trainer tevoorschijn. Iemand die er bovenop zit en dan tot 15 gaat tellen. Zelf denk je bij de 12: “zo ik kan niet meer”, maar als iemand zegt: “Kom op, je kan het, nog 3 te gaan.” Dan pers je deze 3 herhalingen er toch weer uit.

 

Na 2 weken wegen was ik inderdaad ruim 2 kilo afgevallen en dat gaf de burger moed en de energie om door te gaan. Langzamerhand leerde ik ook wat andere mensen kennen en zij maakten mij weer enthousiast voor andere lessen. Ook dronk ik af en toe een kopje koffie met een ander lid en ik kreeg het steeds meer naar mijn zin. Ook had ik elke twee weken resultaat van ruim 2 kilo dus ik was prima op koers.

 

Op een gegeven moment kreeg ik naast de training ook begeleiding voor de voeding en door omstandigheden veranderde mijn personal trainer van Denise naar Glenn. Hij gaf me de tip om eens 2 weken de voedingsapp “mijn eetmeter” bij te houden. Dan word je eens goed met je neus op de feiten gedrukt. In het begin kost het best wel wat tijd, maar na een tijdje krijg je de smaak te pakken. Na wat intensievere training met Glenn bleef het vetpercentage zakken, ik werd volgens de weegschaal een stuk jonger geschat dan eerst en ook het gewicht ging nog steeds omlaag.

 

Na 10 weken intensief trainen was het moment dan daar: de eindmeting. Het resultaat: 10,8 kilo afgevallen! Het doel voor dat moment was bereikt, maar er moest nog meer gewicht af dus besloot ik om mijn abonnement te verlengen en dan 1x per maand nog wel gebruik te maken van de deskundigheid van de personal trainers.

 

Glenn ging op vakantie en ik kwam toen in contact met Victor, personal trainer nummer 3. En wat is deze jongen begaan met me. Hij heeft mij geholpen als geen ander om weer door te gaan en qua voeding moet ik zeggen dat hij heel deskundig is en mij voedingsmiddelen heeft voorgesteld om te gaan eten waar ik het bestaan gewoon niet vanaf wist. Zo leerde ik om veel gezonder te eten en te letten op wat er nu eigenlijk in alle voeding zit.

 

Door de vele personal trainingen, de pumplessen en ook de bbb les deed ik toch wel heel veel arm en schouderoefeningen en een blessure diende zich aan. Een peesontsteking aan mijn schouder. Ik besefte toen echt dat ik heel veel lessen niet meer kon volgen en ik zag het toch even wat somberder in. Toen kreeg ik de tip om te gaan spinnen. Nou dat leek me echt saai, maar dat viel reuze mee. Wat een enthousiaste mensen zitten daar. Wat zo leuk is dat door de muziek het tempo wordt aangegeven en dat door de muziekkeuze je vanzelf gaat sprinten en dan weer heel zwaar moet trappen. Ja, dit was toch wel wat voor mij en iedereen vroeg gelijk kom je volgende week weer en ik dacht: “ Ja, ik ga dit toch wel vaker doen”.

 

Mijn gewicht ging ook nog steeds naar beneden dus ik was echt op de goede weg, maar die laatste 2 kilo’s, wat waren die moeilijk. Helaas werd Victor ziek en toen kwam ik in contact met Mitchell, personal trainer nummer 4. Een jonge en heel enthousiaste trainer die mij echt tot het uiterste liet gaan en mij de eerste beginselen van het boksen heeft geleerd. Die les zal ik nooit vergeten. Wat was dat gaaf zeg en wat kost dat een energie. Na 20 minuten was ik echt helemaal kapot en normaal zal ik niet snel opgeven maar nu vroeg ik echt of ik mocht stoppen. En gelukkig mocht dat.

 

Omdat ik toch besefte dat voeding ook heel belangrijk is en Victor hier veel verstand van heeft, ben ik uiteindelijk toch weer teruggegaan naar Victor om die laatste anderhalve kilo eraf te krijgen. En op 12 oktober was het uiteindelijk dan zover. De weegschaal gaf het magische getal voor mij aan van 68 kilo. Snel een foto gemaakt voor mijn zoon want anders zou hij het niet geloven. Wat was ik blij. Na 9 ½ maand hard sporten en goed op mijn voeding letten was ik nu 24 kilo lichter en voel ik me een heel ander mens.

 

Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om te zien hoe er elke keer weer wordt nagedacht wat de leden leuk zullen vinden en de lessen daarop ook aangepast worden. Ben je ergens niet mee eens of heb je een idee dan wordt er naar je geluisterd en geprobeerd een oplossing te vinden. Ik wil dan ook alle vier mijn personal trainers hartelijk bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben en ik hoop nu heel lang op gewicht te blijven en net zoveel plezier te houden in het sporten als het afgelopen half jaar alleen dan zonder blessures.

 

Ps. de beloning van mijn zoon moet ik nog ontvangen, want zijn banksaldo was nog maar € 3,00 en dat was te laag om iets leuks te doen.
Groetjes Eline