Wist u dat...

Personal Sports Club werkt samen met meedere organisaties en leden genieten bij diverse bedrijven van leuke kortingen op vertoon van de clubpas.

cliniclown

http://www.cliniclowns.nl/ Wist u dat maatschappelijk ondernemen voor Personal Sports Club een belangrijk onderdeel van haar bestaan is? Personal Sports Club doneert jaarlijks een gedeelte van de omzet aan het goede doel, namelijk Clini Clowns. Een stichting die het leven van kinderen met een ziekte, trauma of handicap een stuk aangenamer probeert te maken door afleiding en plezier te bieden en hun te laten lachen.

 

 

www.evenemententeam.nl Het EvenementenTeam is een overkoepelende organisatie van de beste aaLogo evenemententeamnbieders in de evenementenbranche. Bent u op zoek naar een spetterend themafeest, een workshop of een leuk bedrijfsuitje? Of wilt u liever met uw collega's vermaakt worden tijdens een theaterdiner? Bij Hét EvenementenTeam bent u aan het goede adres! Indien u een evenement boekt ontvangt u een weekend voor twee gratis.

logo burggolf

 

www.burggolf.nl/baan/zoetermeer De uitdagende 18 holes golfbaan van BurgGolf Zoetermeer ligt in het Groene Hart en is hierdoor omringd door prachtige polderlandschappen. BurgGolf Zoetermeer is de golfbaan van Zuid-Holland, kenmerkend aan de heuvel waarvan u op hole 12 een fantastische afslag heeft. Ook ontvangt u korting op vertoon van uw ledenpas!

 

 

Logo_PPV_verhuisbedrijf_SVG_Euromovers

http://www.euromovers.nl Euromovers Nederland bv maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover vestiging te vinden is.De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.

 

CT_logo

 

www.conceptteam.nl ConceptTeam organiseert op maat gemaakte bedrijfsevenementen, jubilea, personeels-feesten en         incentives. Als lid van Personal Sports Club hoeft u geen organisatiekosten te betalen als u een evenement boekt ons.

 

logo ddn

www.verhuurzoetermeer.nl Heeft u iets te vieren en komt u meubilair, glaswerk, serviesgoed of ruimte te kort. DNN Verhuur Zoetermeer verhuurt bijna alles op dit gebied. Zowel bedrijven als particulieren, grote en kleine aantallen. Op vertoon van uw ClubCard 10% korting op de verhuurmaterialen.

 

logo strandfeestje

www.beachparty-strandfeest.nl Strandfeestje regelt uw strandfeest tot in de puntjes en alles naar uw wensen. Door de goede samenwerking met

beachclubs in Scheveningen, Bloemendaal aan Zee en Hoek van Holland, kunnen wij de beste prijs kwaliteit garantie garanderen voor uw beachparty. Indien u een beachparty vanaf 20 personen boekt ontvangt u een gratis welkomstcocktail!

 

 

RashCan

 

www.rashcan.nl RashCan levert, installeert en onderhoudt geavanceerde koeltechnisch airconditioning. Tot haar opdrachtgevers behoren ondermeer kantoren, horecabedrijven, particulieren en detailhandel. 15% korting.

 

 

kopprofilelosl

 

www.hansjanssen-tweewielers.nl Hans Janssen Tweewielers is slechts 5 minuten fietsen van Oosterheem. Wij hebben een compleet assortiment aan onderdelen en fietsen en service staat bij ons hoog in het vaandel. Leden van PSC krijgen 10% korting op onze collectie fietsen en onderdelen (niet in combinatie met andere acties).

 

Floravontuur

 

www.promotiezoetermeer.nl Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer zet zich al meer dan 15 jaar in voor de bewoners, de bezoekers én bedrijven van Zoetermeer.

 

 

 

Vierstroom

 

www.vierstroom.nl In onze zorg- en dienstverlening staan de wensen en behoeften van mensen centraal. Dat geldt voor de zorg die we mensen thuis geven. Maar ook voor de zorg die binnen onze woonlocaties wordt gegeven. De zorg en ondersteuning die Vierstroom geeft is kleinschalig georganiseerd. Kleine teams van medewerkers werken vanuit wijken, buurten en binnen onze woonlocaties om zorg te geven die mensen nodig hebben.

 

 

Gezondsheidsplan

 

www.nationaalgezondheidsplan.nl Nationaal Gezondheidsplan helpt je bij het verbeteren van je gezondheid en leefstijl. We kunnen je op allerlei manieren ondersteunen. Zet zelf de eerste stap: Maak je persoonlijke leefstijlpagina aan. Hier vind je informatie over gezondheid, persoonlijke tests en tips voor een gezondere leefstijl én kun je jezelf inschrijven voor een leefstijlprogramma of bedrijfsfitness.

freshwww.zwemschoolfresh.nl Zwemschool Fresh biedt kinderzwemlessen aan. Zwemschool Fresh heeft de balans gevonden tussen kwaliteit en prijs, goede zwemlessen, gegeven door vakdocenten, maar tegen een eerlijk tarief. Voor u als lid van Personal Sports Club is dit tarief nog voordeliger! Op vertoon van uw clubpas kunt uw kind zwemles volgen voor 11 euro per les i.p.v. 13,50 euro.