Nieuw!

Vanaf nu bieden wij ook weer lessen aan op woensdagmiddag. 

Op woensdagmiddag geven wij weer ballet, streetdance, kickboksen en judo. Vraag een proefles aan door te mailen naar info@personalsportsclub.nl 

 

Reguliere lesrooster

Wilt u uw zoon of dochter kennis laten maken middels een gratis proefles? Vraag deze dan aan door te bellen naar 079 8890799 of maak gebruik van ons contactformulier.

lesrooster KIDS

* De judo lessen voor 9+ mogen alleen mee gedaan worden mits ze in bezit zijn van een gele band.

Lesvormen

Judo

Al vanaf jonge leeftijd kunnen kinderen onze Judo-lessen volgen. De lessen voor de jeugd van 6 tot 12 jaar zijn gecontroleerd en vrij serieus van aard. De technieken zijn erop gericht een tegenstander buiten gevecht te stellen zonder hem te verwonden. Slaan, stoten en schoppen is bij ons verboden. Alle lessen worden gegeven door ervaren Judoka’s.

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel armen en benen worden gebruikt en de focus op het verdedigen ligt. Tijdens de training staat veiligheid voorop! Er wordt volgens semi-contact gewerkt, daarom is sparren geen onderdeel van de les. Door het oefenen van diverse stoot- en traptechnieken, wordt het zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot. Hiernaast word er ook gewerkt aan conditieopbouw, beheersing en streven wij naar een effectieve training zonder blessures.
Bij de kickbokstraining wordt uw hele lichaam op de proef wordt gesteld. Deze les is zeer effectief voor het hele lichaam doordat boks en kickboks technieken worden afgewisseld met andere oefeningen die voor boksen belangrijk zijn. U traint met een ervaren bok/kickboks trainer die u de technieken van boksen zal bij brengen, maar zich vooral richt op de fun factor.
Heerlijk om je hoofd leeg te maken en andere negatieve energie uit het lichaam te werken.

Kids Bootcamp

Kids Bootcamp is een groepsles voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Tijdens deze les worden er verschillende kracht oefeningen gegeven. Deze oefeningen zijn vooral gericht op het versterken van de spieren. Het doel van Kids Bootcamp is dan ook het sterker en weerbaarder maken van het kind. Hierdoor is deze les zeer geschikt om te volgen naast de voetbal, tennis, handbal of hockey. Deze les is uitstekend te combineren met de KidsFit, die meer op conditie is gericht. 

KidsFit

KidsFit is een groepsles voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Tijdens deze les wordt er een circuit neergelegd met verschillende oefeningen. De oefeningen zijn vooral gericht op het verbeteren van de behendigheid en conditie. Hierdoor is deze les zeer geschikt om te volgen naast de voetbal, tennis, handbal of hockey. Deze les is uitstekend te combineren met de Kids Bootcamp, die meer op kracht is gericht. 

Klassiek ballet

De oefenstof vanuit de kleuterballetlessen vormen het uitgangspunt van Klassiek Ballet voor Kids. Deze oefenstof wordt verder uitgebreid in doelgerichte oefeningen. Ook hier is ruimte voor spel en improvisatie in de dans, maar dan wel met een bepaald danspatroon en discipline.
De basisoefeningen worden eerst aan de barre gedaan met veel aandacht voor een correcte lichaamshouding, plaatsing van de voeten, basisbewegingen van armen en benen en een ritmisch gevoel. De basisoefeningen worden steeds gevarieerd, ook in de vorm van danscombinaties en choreografieën. De kids worden verdeeld in leeftijdsgroepen en niveaus, zo kan het lichaam optimaal ontwikkelen en kan er steeds naar een hogere moeilijkheidsgraad toegewerkt worden. Ballet for Kids is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Streetdance

Dit is een combinatie van de bekende dansvormen Streetdance en Jazz Ballet. De les begint met een warming-up gevolgd door rekoefeningen voor de spieren. Daarna beoefenen we diverse (moderne) danstechnieken. Dan is er tijd voor een dansspelletje om zo spelenderwijs en soms ook in samenwerking met de andere leerlingen, fantasievol te sporten. Deze lessen zijn speciaal gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. Per leeftijdsgroep zijn er speciale lesprogramma’s waarin vanuit natuurlijke bewegingsvormen choreografieën zijn ontwikkeld.