Lesvormen

Bij Personal Sports Club bieden wij diverse lesvormen aan voor de kinderen. Maak een keuze uit ons aanbod aan kinderlessen met een leeftijd vanaf 3 jaar. Op deze site vindt u meer informatie over de lessen, de verschillende lidmaatschappen, de docenten en nog veel meer!

Voor alle kinderen biedt Personal Sports Club wel een gerichte leuke les aan. Hiervoor kan uw zoon of dochter uiteraard een gratis proefles volgen. Mocht hij/zij nog twijfelen, is dit uiteraard geen enkel probleem en kan er een andere les gekozen worden als gratis proefles. Laat u informeren bij een van onze ervaren instructeurs/instructrices.

Wij werken met een systeem gericht op de ervaring en kunnen van het kind. Hiervoor houden wij een richtlijn aan op basis van de leeftijd. Mocht uw kind dus voldoende in zijn/haar mars hebben, zullen wij u ongeacht de leeftijdscategorie het advies geven haar door te laten stromen naar een volgende groep.

Voor de kinderen die een bepaald niveau hebben bereikt of de potentie bieden de ervaring op een hoger niveau te kunnen presteren, bieden wij de Select-lessen aan. Hierin wordt uw kind met meer aandacht en op een meer serieuze aanpak behandeld. Ook zullen wij met deze kinderen, bijvoorbeeld bij de Judo Select, meenemen naar wedstrijden en toernooien.

 

Onze kidslessen worden aangeboden door: