Zwangerschapsgym Zoetermeer presenteert MAMAfit! De cursus die wij geven is bedoelt om toekomstige moeders te begeleiden in de laatste weken van de zwangerschap. Ademhaling, ontspanning, de juiste houding en bekkenbodemtraining zijn voorbeelden van onderwerpen die in de cursus aanbod komen.

Ons advies aan aanstaande moeders is om vanaf de 20ste week de zwangerschapscursus te volgen . De lessen hebben een vast opbouw gedurende de 8 weken voor de bevalling, en 4 weken na de bevalling, waarbij de elementen zoals het delen van persoonlijke ervaringen, actieve oefeningen, ontspanning, ademhalingstechnieken en achtergrondinformatie over de bevalling en de lichamelijke veranderingen aanbod komen. De informatie die in de lessen wordt gegeven wordt ondersteund door informatie op papier om thuis na te lezen en te bespreken met de partner. Tijdens de lessen vóór de bevalling is de 7e les een les waarbij ook alle partners welkom zijn.

MAMAfit

De voordelen van MAMAfit op een rij:

  • Sportieve training voor én na de bevalling;
  • Professionele begeleiding tijdens de nagym door een personal trainer;
  • Begeleiding in kleine groepen;
  • Theoretische informatie rondom de bevalling;
  • Cursusmateriaal om thuis na te lezen;
  • Oefeningen voor thuis om direct na de bevalling te doen;
  • De partner wordt erbij betrokken;
  • Sporten in een omgeving uitgerust met faciliteiten als een infrarood sauna, kleedkamers met douches en kluisjes en mogelijkheid tot ontspanningsmassages en gezichtsbehandelingen.

Periode 1      di 9 januari - 6 maart (27 feb. niet = vakantie)

Periode 2      di 13 maart -  wo16 mei (di 15 mei = woe 16 mei, 1 mei en 8 mei niet = vakantie)

Periode 3      di 29 mei - 17 juli (di 5 juni = woe 6 juni)

Periode 4      di 28 augustus – di 16 oktober (4 sept niet = woensdag 5 sept)

Periode 5      di 30 oktober – di 18 december

Wil jij ook sportief bezig blijven, informatie krijgen en samen met andere zwangeren deze bijzondere periode beleven? Geef je dan op via marisa@personalsportsclub.nl

MAMAfit is een exclusief doelgroepenaanbod van Personal Sports Club Zoetermeer. Cursisten van MAMAfit zijn geen lid van de club en betalen geen inschrijfkosten naast het cursusgeld.