Zwangerschapscursus Zoetermeer presenteert: MAMAfit! De cursus die wij geven is bedoelt om toekomstige moeders te begeleiden in de laatste weken van de zwangerschap. Ademhaling, ontspanning, de juiste houding en bekkenbodemtraining zijn voorbeelden van onderwerpen die in de cursus aanbod komen.

 

MAMAfit 2Op deze website vindt u meer informatie over de cursus, de verschillende cursussen MAMAfit, MAMAfitness, de docenten en nog veel meer! Naast zwangerschapscursussen verzorgen wij ook verschillende groepslessen en fitnesstraining. U kunt tevens gebruik maken van onze sauna, massages en gezichtsbehandelingen.

 

MAMAfit is een exclusief doelgroepenaanbod van Personal Sports Club Zoetermeer. Cursisten van MAMAfit zijn geen lid van de club en betalen geen inschrijfkosten naast het cursusgeld.

 

Wenst u lid te worden van onze club dan verwijzen wij u naar de informatiebalie of marisa@personalsportsclub.nl.

 

In het optiemenu links kunt u alles vinden wat u wilt weten over de zwangerschapscursus die wij verzorgen. Ook kunt u hier een vraag stellen of telefonisch contact opnemen met ons. Graag verwelkomen wij u binnenkort bij ons op de club!

 

De docenten:

 

De zwangerschapscursus worden gegeven door onze ervaren docenten Marisa van Nassau en Mitchell Steketee. Marisa geeft de lessen vóór de bevalling en Mitchell neemt de training tijdens de Nagym voor zijn rekening. Marisa heeft een brede sport- en voedingsachtergrond en Mitchell is personal trainer bij de club. Beide leraren zorgen voor een goede kwaliteit van de lessen en ze vullen elkaar goed aan.

 

 

De administratie en organisatie wordt tevens verzorgd door Marisa van Nassau. Bij haar kunt u terecht voor al uw vragen.

 

Wij combineren gezelligheid met informatie en actief bewegen. Het delen van persoonlijke ervaringen staat centraal aan het begin van de les.