Revalidatie trainingen

Onze naam zegt het eigenlijk al. Bij Personal Sports Club staat persoonlijke aandacht centraal. Personal Sports Club verzorgt al jaren revalidatie trainingen voor jong en oud. Samen met onze partners van het www.SMC-Rijnland.nl bieden wij een compleet pakket om je doelen te bereiken ondanks eventuele blessures.
Bovendien zijn een aantal van onze groepslessen speciaal gericht op ouderen. Zodat iedereen, met of zonder, blessures, aandoeningen of beperkingen mee kan doen. Zij vinden het fijn om in groepsverband les te krijgen. Op deze manier komen zij in contact met andere ouderen en drinken vaak na de les nog koffie met elkaar. Zo kunnen wij ook een klein beetje ons steentje bijdragen aan de eenzame ouderen kwestie.

Persoonlijk plan o.b.v. jouw doelstellingen en klachten

Wij stellen een beweegplan op aan de hand van jouw klachten en doelstellingen. Voorbeelden van klachten kunnen zijn; knieproblemen, rugklachten, schouderklachten, heupklachten. Aan de hand van jouw klachten zal er een persoonlijk plan worden samengesteld door onze specialisten. Uiteraard kun je voor senioren ook denken aan valbreek trainingen of de conditie op peil te houden.

Het belang van revalidatie

Het is belangrijk dat vooral senioren blijven trainen en goed kunnen herstellen. De afgelopen jaren is de leeftijdsverwachting gestegen en deze trend zal de komende jaren doorzetten. Het is dus belangrijk dat senioren met klachten deze tijdig laten verhelpen om zo gezond & vitaal mogelijk te blijven.

Vraag nu nog een proefles aan of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Bel naar 079-8890799 of mail naar info@personalsportsclub.nl