Aangepaste openingstijden tijdens de avondlockdown

Geachte leden,

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen heeft onze overheid maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan. Gelukkig zijn wij niet volledig gesloten en mogen wij open blijven tot 17:00.

Wij weten dat het niet voor iedereen haalbaar is en daarom hebben wij onze openingstijden aangepast. Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 07:00 tot 17:00 uur geopend. Alle trainingen en/of beauty afspraken die hier buiten vallen zullen komen te vervallen. U kunt bellen of mailen om een nieuwe afspraak in te plannen.

Heeft u nog niet de tijd, neem dan even contact op met Dyo of Robin (bedrijfsleiding), dan kijken wij wat er mogelijk is voor wellicht een training online of bij u thuis. Tijdens de hele maand december krijgen alle leden 1 personal training en korte behandeling bij onze schoonheidsspecialiste.

Het groepslesrooster ziet er momenteel als volgt uit:

Maandag 09:30 uur
16:00 uur
Fitcircuit
Pump
Dinsdag 09:30 uur
16:00 uur
Bootcamp
Yogafit
Woensdag 09:30 uur
16:00 uur
Fitcircuit
BBB
Donderdag 09:30 uur
16:00 uur
Bootcamp
Kickboksen
Vrijdag 09:30 uur Fitcircuit
Zaterdag 11:00 uur Pump
Zondag 11:00 uur
12:00 uur
BBB/360 circuit
Boksen

De kinderlessen zullen op de normale tijdstippen plaatsvinden.

Huishoudelijke mededelingen:

Het wordt vies weer en wij zijn veel mensen met hun buitenschoenen binnen lopen en dat brengt veel viezigheid met zich mee, zou u er op willen letten uw binnenschoenen mee te nemen en uw voeten goed te vegen voor u binnen komt.

Schoonmaken apparaten, gelieve het touchscreen scherm niet schoon te maken met papier maar even lichtjes afnemen met uw handdoek mits u er op gezweet hebt anders niet. Het is mogelijk met uw handdoek de apparaten lichtjes af te nemen. Wij maken deze geregeld schoon op onze wijze tijdens de daluren.

Parkeervoorziening.
Wist u dat u 2 uur gratis onder ons pand kan parkeren inrijden bij parkeergarage van de bewoners. Verder kunt u achter ons pand met een blauwe schijf tot halverwege de straat 3 uur gratis parkeren. Rechts van ons pand kunt u ook parkeren op het terrein waar Teleperformance ook parkeert. Verder voor het pand kunt ook parkeren

Komt u minder sporten dan adviseren wij u deze tijd te besteden aan iets zwaardere krachttraining zodat het effect langer is en met eiwitten u uw spieren in tact houd. Onze trainers willen wij u graag hierbij vrijblijvend adviseren.

Afgelopen vrijdag hebben wij wederom een training gehad inzake Personal training, klantvriendelijkheid en les geven van het bedrijf Train The Trainers die trainers verder opleid en scherp houdt. Wij zullen dit geregeld blijven doen om u het beste te geven op het gebied van training, service en groepslessen. Heeft u nog verbeterpunten? Geef het aan ons door, liefst per mail of direct aan Dyo of Robin.

Wij hebben wederom uw begrip en steun nodig in deze bange dagen, naar twee knock down krijgen wij weer een flinke tik en daarom vragen wij u nog even geduld te hebben zodat wij er gezamenlijk goed uit komen.

door pscz-ladmin Geen categorie 0 Commentaren

0 Commentaren