Nieuwsbrief november 2020

Beste gewaardeerde leden,

Na de persconferentie van 3 november 2020 zijn er een aantal aangepaste maatregelen aangekondigd. We hebben goed nieuws! Gelukkig mogen wij openblijven, maar wel met een paar kanttekeningen:

Groepslessen

Vanaf donderdag 5 november 2020 mogen wij helaas geen groepslessen meer geven voor volwassenen, maar kidslessen wel. Gelukkig zijn wij zo creatief geweest om hier een oplossing voor te vinden. Wij bieden iedereen die normaal gesproken voor de lessen komen duo personal training aan.

Maandag t/m vrijdag tussen 09:30 – 10:30 uur en tussen 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag en zondag tussen 10:00 – 12:00 uur.

We plannen niet verder vooruit dan een week. Aanmelden kan alleen aan de balie of per telefoon op 079-88907889 en niet per mail.

Kleedkamers

De kleedkamers kunnen enkel nog gebruikt worden om de spullen op te bergen en de schoenen te verwisselen. Kom dus al in sportkleding naar de sportschool. De deuren van de kleedkamers zullen open blijven staan. Douches en sauna zijn nog steeds dicht.

Kidslessen

De kinderlessen mogen door blijven gaan. Hier is niks aan veranderd. Wel verzoeken wij u vriendelijk om uw kind al thuis om te kleden en niet hier in de kleedkamers of in de gang. Wij willen benadrukken dat wij deze regel strikt gaan naleven, dus wij verwachten uw medewerking.

Op maandag en woensdagmiddag om 16:00 uur hebben wij een nieuwe les voor kinderen vanaf 11 jaar, namelijk MMA/grappling worsteltraining.  Deze les is in de eerste plaats een zelfverdedigingssport, waarbij het grondgevecht centraal staat. Niet slaan of schoppen dus, maar de tegenstander gecontroleerd op de grond te krijgen. Iedereen boven de 11 mag deze les in november gratis uitproberen.

Actie

Ook enthousiast over onze club? Neem een vriend of familielid mee, dan trainen we jullie samen met een personal training. Wordt diegene lid, dan ontvangen jullie beide, massage of gezichtsbehandeling.

Met vriendelijke groet,

Personal Sports Club

door pscz-ladmin Nieuws 0 Commentaren

0 Commentaren