Specifieke trainingen

Personal Sports Club biedt verschillende specifieke trainingen aan. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te sporten en de manier van sporten moet aansluiten op de doelstellingen van de sporter. Daarom biedt Personal Sports Club verschillende specifieke trainingen aan. Voorbeelden hiervan zijn trainingen speciaal gericht op mensen met COPD, diabetespatiënten, sportspecifiek trainen en het leren om je val te breken. Aan de linkerzijde vindt u informatie over de verschillende specifieke trainingen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen kunt u terecht bij een van onze trainers. 

 

Intake

U heeft bij ieder lidmaatschap het recht op een intake. Hierbij wordt allereerst aandachtig samen met een personal trainer een anamnese-formulier ingevuld. Uw medische achtergrond, eventuele beperkingen en doelstellingen worden hierin opgenomen. Vervolgens zal uw personal trainer u van een volledige meting voorzien, denk hierbij aan een meting van de lichaamssamenstelling, bloeddruk, omvang en uithoudingsvermogen.

Naar aanleiding van uw lichamelijke gesteldheid, doelstellingen en metingen, zal de personal trainer voor u een doelgericht schema opstellen, welke aan u overhandigd wordt na uw intake. Maar eerst zal dit schema grondig met u doorgenomen worden, waarbij alle instellingen van de apparaten door de personal trainer op het schema worden genoteerd.

Maakt u zich geen zorgen als u iets bent vergeten wanneer u voor het eerst uw eigen schema gaat volgen. De kracht van Personal Sports Club is dat zij de kleinschaligheid behoud en hierbij de aandacht naar de leden hoog kan houden. Is u dus iets ontschoten bij uw training, stap dan even naar een van onze personal trainers, welke áltijd aanwezig zijn, en zij helpen u met alle plezier!

 

Terug naar vorige pagina