Update i.v.m. corona maatregelen

Beste leden,

Helaas heeft het kabinet besloten om de sportscholen dicht te houden t/m 19-1-2021. Wij begrijpen dat u graag meer duidelijkheid wilt over de gehele situatie. Wij hebben uw steun hard nodig om deze pandemie te overleven, maar we hebben ook enigszins positief nieuws.

Wij kunnen, net als vorige lockdown, weer een hoop attributen van binnen naar buiten zetten zodat het mogelijk is om buiten te trainen en PT’s te krijgen. Gezien de omstandigheden en de hoge besmettingsaantallen vinden wij het maatschappelijk niet verantwoord en willen wij dit overwegen vanaf 2 januari 2021. Wij hopen dat tegen die tijd de besmettingsaantallen zijn gedaald. Meer informatie zal volgen in de volgende nieuwsbrief. Houd ook onze website, Facebook & Instagram in de gaten voor de laatste updates.

Wij hopen dat u er voor kiest om het abonnement niet te bevriezen zodat u onze club support tijdens deze vervelende periode en dit ervoor zorgt dat wij hier weer bovenop gaan komen. Het is echter wel mogelijk om het abonnement kosteloos te bevriezen. Let wel dat dit dan voor de hele maand januari geldt. Het is dan ook niet mogelijk om tussen 19 & 31 januari te sporten. U kunt dit tot 27 december 2020 aanvragen door te mailen naar info@personalsportsclub.nl.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Met vriendelijke groet,

Personal Sports Club

door pscz-ladmin Nieuws 0 Commentaren

0 Commentaren